XXXXX

MECLİS GRUPLARI SAKİNLEŞTİ

Gerek Özcan Işıklar'ın gerekse Metin Karakaş'ın farklı siyasi anlayışlarla sürdürdüğü rekabetin yanı sıra parti içinde verdikleri mücadelenin baş aktörleri meclis üyeleri olarak dikkat çekiyordu. Ama yerel seçimlerin yaklaşma etkisinden olsa gerek meclis gruplarından belediye başkan ve ilçe başkanına yönelik tepkiler adeta bıçak gibi kesildi. Sosyal paylaşım sitelerinde yağan destek mesajları, teşkilat içinde sergilenen birlik ve beraberlik görüntüleri öncesinde konuşulanları henüz unutturmaya yetecek ölçüde değil ama dikkat çektiği kesin. Belediye başkanı ve ilçe başkanı hakkında olumsuz kulislerin mimarları, şimdilerde "hep destek, tam destek” havasında. Yine ekipleriyle iktidar yolculuğuna çıkacak olan adaylar çektikleri sıkıntıları unutmayacak olsa da halkın beklentilerine kulak asmak mecburiyetinde oldukları kesin.

YILDIRIM'IN HAKKINI TESLİM ETMEK GEREKİR
CHP'nin aday adaylarının neden parti etkinliklerine katılmadığı ile ilgili sorgulamalara yer vermiştim dün. Doğrudan bir CHP programı olmasa da, partili belediye başkanının düzenlediği etkinlikte boy gösteren Abdullah Yıldırım'ın hakkını teslim etmek gerekir diye düşündüm. Silivri Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Kokteyli'nde bayrağını eline almış ve kalabalıkların içine katılmış…

BELEDİYE SEL MAĞDURLARINA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bayramda sel mağduriyeti yaşayan Beycilerdeki vatandaşlarımıza belediyenin desteği devam ediyor. Mobilya, kıyafet ve giyecek desteği ile ailelerin mağduriyetlerini giderme konusunda desteğini sürdüren belediye yönetimi, sel taşkını yaşanmaması için alt yapı önlemlerine devam ediyor.

KASABA, BÜYÜKÇEKMECE'DE MÜBADELEYİ ANLATACAK
Silivri Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kasaba Grubu, göçü türkü ve şiirleriyle bu kez Büyükçekmecelilere anlatacak. Büyükçekmece Büyük Mübadele Derneği'nin davetlisi olarak, Büyükçekmece ve Silivri belediyelerinin ortak programıyla Kasaba Grubu, 4 Kasım 2012 Pazar günü saat 20.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacak. İzlemek isteyenlere duyurulur!

CÜMBÜŞ-Ü HOSPİTAL ADLI KOMEDİ ENGELLİLER YARARINA YENİDEN SAHNEDE
Ahenk Sanat Kulübü Tiyatrosu "Cümbüş-ü Hospital” adlı komedi oyununu bu kez ilçemiz engelli öğrenciler yararına sahneye koyacak. Oyuncu ve Tiyatro Eğitmeni Ali Solmaz'ın kaleme aldığı iki perdelik komedi oyunu 7 Kasım 2012 Çarşamba akşamı saat 19.30'da Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu Salonu'nda oynanacak. Oyundan elde edilecek gelirin tamamı zihinsel engelli öğrencilerin eğitiminde kullanılacak. Bilet fiyatları kişi başı 30 lira olup, biletler Piri Paşa Mahallesi Mis Sokak No:5/E adresinde bulunan Solmaz Matbaacılık Ali Solmaz'dan temin edilebilir. İrtibat telefonu 0212 728 97 28.

YORUM YAP