XXXXX

Karakaş, muhaliflerle toplandı!

Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, geçtiğimiz hafta Cuma günü muhalif olarak bilinen partilileri ile bir araya geldi. 9 kişilik bir gruptan söz ediliyor. İl Başkanlığı'na muhaliflerin yönelttiği şikayetler doğrultusunda Karakaş'a gelen talimat ile muhaliflerle yüzleştiği konuşuluyor.
Bu arada Şaban Yaşar ve Süleyman Atasoy yönetime girmiş. Hayırıl olsun!
Edinilen bilgilere göre muhalifler Karakaş'ın kendilerini kötülediğini iddia ediyor bu konudaki düşüncelerini de onunla yüz yüze gelerek üç saatlik bir toplantıda görüştü.
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatında yaşanan bir diğer sıkıntının eksik gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantıları olduğu ifade ediliyor. İl Başkanlığı tarafından bu konuda da Karakaş'ın uyarıldığı iddiası söz konusu.
Karakaş'ın görüştüğü muhalifler farklı düşüncelerinden vazgeçmese de partınin dışında değil yönetimde sorumluluk alarak savunmaya karar vermiş aldığım duyumlara göre...
Parti içi muhalefet, seçime gidilen süreçte her siyasetçinin önceliği olmalı. Evin içinde huzursuzluk, dışarıya karşı verilen mücadeleyi etkisiz kılan önemli bir etken.
İktidar her yerde var muhalefetin varlığı demokrasinin göstergesidir. Yok edemezsiniz! Bunun için hiç uğraşmayın. Ettiğinizi düşündüğünüz anda da en büyük yanlışın içine sürüklendiğinizi asla unutmayın.
Farklı düşünen, hisseden, konuşan insanlara kulak verin. Sizin gibi düşünenlerden öğreneceğiniz hiçbir şey yokken, farklı bir bakış açısı ortaya atanlar size zenginlik, derinlik ve değer katacaktır. Niyetleri ne olursa olsun, sizden ne götürdüğüne değil kattığına odaklanın.

 
SİLİVRİ HEYETİ YARIN
VELİNGRAD YOLCUSU
Silivri Belediyesi'ni, Bulgaristan'ın Velingrad şehri ile kardeş yapacak iki günlük ziyaret için yarın yola çıkılıyor. Kaymakam, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, Muhtarlardan oluşan heyet bölgede temaslarda bulunacak iki kenti yakınlaştıracak süreci imza altına alacak.
Silivri Belediye Başkanlığı'na bu süreçte Şenel Yıldırım vekâlet edecek.
 
ESNAFLARIMIZIN AHİLİK
BAYRAMI KUTLU OLSUN
17-22 Eylül 2012 tarihleri arasında Ülkemiz genelinde kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası nedeni ile İlçemizde 18 Eylül 2012 Salı, bugün Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'nın bulunduğu alanda saat 10.00'da çelenk sunumu ve tören gerçekleştirilecek. Tüm esnaflarımızın Ahilik Bayramı'nı kutluyorum.
 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NA
HUMMALI HAZIRLIK
Aldığım bilgilere göre Silivri Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili hazırlıklarını hummalı bir şeklide sürdürüyor. Nazım Hikmet heykel açılışının yanı sıra, farklı etkinlikler ile daha bayram coşkusunun Silivri'de yaşatılması hedefleniyor, bekleniyor.
 
DOG SHOW YENİDEN SİLİVRİ'DE
Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu düzenlediği yeni bir yarışmayla yeniden Silivri'de. Federasyon tarafından 22-23 Eylül 2012 tarihinde İstanbul'da, 29-30 Eylül 2012 tarihinde ise İzmir'de yarışmalar düzenlenecek. İki şehirde dört yarışma birden gerçekleştirilecek. İstanbul'daki yarışma ise ilçemizde tarihi Mimar Sinan Köprüsü deniz tarafında gerçekleştirilecek. Hayvanseverlere duyurulur.

YORUM YAP