XXXXX

Işıklar’dan basın toplantısı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 31 Mayıs 2013 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla ayı noktalayacak. Görevde 4. Yılını tamamlayan Işıklar’ın, önümüzdeki dönem projeleri ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Ve de… Yaptırdığı son anket çalışmasının sonuçlarını eline alan Belediye Başkanının bu çerçevede söyleyecekleri, yerel basın temsilcilerinin soracakları mutlaka olacaktır. Malum önümüz seçim, zaman hızla akıp gidiyor… Kalanın 4 katı zaman da iktidar koltuğunda geçti… Seçim gündemi yokken hareketin Allah’ını yaşadık, Mart 2014 yaklaştıkça olacakları düşünün artık.

CHP’DEN ÖRGÜT TOPLANTISI
CHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından 28.05.2013 bu akşam saat 20.00'da parti binasında örgüt toplantısı düzenleyecek. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından 1 Haziran'da Kadıköy'de düzenlenecek "Demokrasi ve Özgürlük Mitingi"nin örgüt toplantısında değerlendirilmesi olası ana başlıklardan biri olması bekleniyor.

BELEDİYEDEN İKİ DÜĞÜN SALONU YATIRIMI
Gazetemizde Pazartesi günü yer alan Ortaköy halkının hizmet beklentilerine ilişkin röportajlardan da görüldüğü üzere mahallede düğün salonu yatırımı büyük bir sabırsızlıkla isteniyor. Börek Festivalinde mahallenin düğün salonu temeli atılacak. Ondan önce ise 4 Haziran’da Mimar Sinan Mahallesi düğün salonu için yerel iktidar kolları sıvıyor.

DÜZCE VE VAN MUHTARLARINI AĞIRLAYACAĞIZ
Silivri Belediyesi geçen yıldan bu yana hazırlanılan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir projesini nihayet uyguluyor. Düzce ve Van muhtarları bu akşam Silivri’ye gelecek ve üç gün boyunca belediyenin misafirleri olarak yerel yönetimin ilçemizde gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip etme imkânı bulacak.
Ulusal kanallarda dikkatinizi çekmiştir belki, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının 180 kişilik heyetle Diyarbakır ziyareti. Çok güzel ve eminim iyi sonuçlar doğuracak bir çalışma olarak herkesi etkilemiştir. Van ve Düzce muhtarlarının Silivri programının da aynı güzellikler içerisinde hayat bulması dileklerimle.

YAZ SPOR OKULLARI
Silivri Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yaz spor okulları çalışması bu sene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 21 Haziran – 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çocukların katılma şansı bulacağı branşlar ise; futbol, tenis, basketbol, voleybol, badminton, tekvando ve engelliler için eğitsel okul.

MUTLULUKLAR
Songül ve Ayhan Taşdemir’in kızları Nurcan, Raziye ve Hayrettin Akgöz’ün oğlu Besim ile 7 Haziran 2013 Cuma günü Palmiye Düğün Salonu’nda yapılacak düğün ile hayatlarını birleştirecek. Genç çifte şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

KARMA SERGİYE DAVETLİSİNİZ
Aydar Kantar, Niyazi Bulut, Renginar Sali ve Suzan Seçkin’in yağlı boya ve pastel çalışmalarının yer alacağı Karma Resim Sergisinin açılışı bugün Çorlu Orion Alışveriş Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Tüm sanatseverlere duyurulur. Sergi, 02 Haziran 2013 tarihine kadar açık kalacak.

YORUM YAP