Sevginar Sali

Eleştiri hak, hakaret ve küfür suçtur!

Bazı kimseler eleştiri sınırlarını çok kolay aşıp hedef aldıkları kişi veya olaya ilişkin görüşlerini oldukça acımasız ve düşüncesiz yansıtabiliyorlar daha çok da sosyal medya mecrasında. Çünkü başka hiçbir alan bu kadar kontrolsüz dolayısıyla seviyesiz bir seyir izlemiyor. Çok ümitli değilim ama dilerim yargıdan ders alınacak nitelikte bir karar çıkar çünkü insanın sığınabileceği başka bir şey kalmıyor ne yazık ki… ADD Başkanı Av. Nilgün Karataş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu çirkin saldırıların sona ermesi temennisini paylaşıyorum. Hiçbir suç cezasız kalmamalı, kalırsa sadece suçlular çoğalmaz suçları da büyür! Sonra mı ne olur? O yılan bin yıl yaşar yaşamasına da kendinizi dokunulmaz sanmanız bir şey fark etmez bir gün gelir sizi de mutlaka bulur!

YOLDAKİ TEHLİKELİ ÇÖKMEYE DİKKAT!
Bölge trafik üzerindeki köprülü yolda, İstanbul istikameti çıkışında, tehlikeli bir çökme var. Kimin yetkisinde bilmiyorum ama uzun bir süredir müdahale edilmediğine göre yetkililerin farkında olmadığı bir durum olabilir, en kısa sürede önlem alınması için bu noktaya dikkat çekmiş olalım.

PARK TALEPLERİ ÇOK YOĞUN
Geçen dönem de son 2,5 yılda da oldukça yoğun bir şekilde park düzenlemelerimiz var ama taleplerde azalma yerine artış dikkat çekiyor. İmara yeni yeni yeni açılan bölgelerde park yeri bulmak nispeten daha mümkün ancak yapılaşmanın gözünü çıkarttığımız yerlerde binalar arasında kalan insanların nefes alabilmek için bu alanlara ihtiyaç aciliyeti halen üst seviyelerde.

AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN!
İkinci aşıdan sonra 3. ayı dolan kimselere üçüncü aşı randevusunu sistem aynı gün içinde veriyor. Aşı tercihi de sunuluyor. Henüz aşıya başlamayanlara yönelik yakın zaman içinde pek çok alanda kısıtlamaya gidileceği için salgının yanı sıra sosyal ve iş hayatında da sıkıntı yaşayacaklar. Aile Hekiminize danışarak kendinize en uygun aşı ve takvimini bir an önce uygulayın, daha fazla ihmal etmeyin! Yeni varyant ile artan vaka sayıları aşılama nedeniyle sınırlandırılıyor şansımızı da hayatımızı da daha fazla zora koşmayalım.

TOHUMLUK ARPA DAĞITIMLARI BUGÜN AKÖREN VE KADIKÖY'DE YAPILACAK
Silivri Belediyesi 12 Ağustos 2021 Perşembe bugün Çiftçiye Tohum Desteği Projesi kapsamında Akören ve Kadıköy Mahallelerimizde Yerli ve Milli Tohumluk Arpa Dağıtım programlarına devam edecek. Programlar saat 10.00'da Akören, saat 11.30'da Kadıköy'de gerçekleştirilecek.

GEÇMİŞ OLSUN
Orman yangınlarından sonra dün geceden itibaren Batı Karadeniz illerinde yaşanan sel felaketi bir kez daha doğanın dengesi ile oynadığımız oyunun tehlike boyutlarını ortaya seriyor. Doğa insan olmadan belki daha bile güzel var olurken biz onun dengesini bozarak nasıl bir felakete yol açtığımıza bakalım ne zaman uyanacağız. Ya yangınlar ile kavruluyor ya da sellerde boğuluyoruz; Allah sonumuzu hayır etsin!

YORUM YAP