XXXXX

Bu neyin farkı?

Gazetemizde haberinden de takip edebilirsiniz Büyükçekmece Belediyesi 20 Kasım'da bir ihale düzenliyor.
4 dönüm yerini, 30 yıllığına üniversite, yüksekokul veya eğitim kurumu yapılması şartıyla 12 Milyon TL'den ihaleye çıkartıyor.
Bizim son olarak Arıkan Holding'e ön protokolle verdiğimiz yer 4 değil, 85 dönüm. 30 Yıllığına değil temelli veriyoruz… Hatta 12 Milyon falan hak getire, bir kuruş bile isteyeceğimizi duymadım…
Tamam biz Silivri'yiz orası Büyükçekmece ama o kadar da büyük değil aramızdaki fark. Yoksa o kadar büyük mü?

SANAYİ RAZI YA GALERİCİLER?
Silivri Belediyesi, ‘yer gösterme zorunluluğum yok' dese de 2012 yılı sonuna kadar şehir dışına çıkmaları yönünde karar aldığı 2. el oto galericiler için yer arayışını sürdürüyor. Selimpaşa ve Alipaşa'daki yerler ile ilgili galericilerin olumsuz yaklaşımından sonra son olarak Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi'ne ait 10 dönümlük alan gündeme geldi. Başkan Işıklar ve kooperatif yönetimi, esnafların genel yaklaşımı galericilerin bölgeye taşınmasının faydalı olabileceği yönünde. Galericilerin yaklaşımı konuyla ilgili gidişatta belirleyici konumda.

ESNAFTAN MESAJ VAR!
Dün gazetemizde yer alan Atatürk Caddesi esnafına getirilen kaldırım kısıtlaması ile ilgili bölgeden mesaj var. Diyorlar ki; "Sarı bant uygulaması Özsüt ile Kahve Diyarı'na ne zaman uygulanacak?” Elçiye zeval olmaz… Ha bir de Galatasaraylı esnaflar sarı çizginin yanına kırmızı, Fenerliler de lacivert bant yapıştırmaya hazırlanıyormuş!

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Silivri'nin gözde bekarlarından birini daha kaybettik! Mutlu Memiş, 18 Kasım 2012 Pazar günü Klassis Hotel'de düzenlenecek törenle hayatını İnci Kurtaran'la birleştirmeye hazırlanıyor. Genç çiftin nikahlarını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kıyması bekleniyor. Şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum.

NİCE YAŞLARA
Sevgili dayıcığım; Ercan Çalışkan'ın doğum günü bugün! Yeni yaşını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarının devamını diliyorum.

SP GENEL BAŞKAN
YARDIMCISI GELİYOR
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan bugün Silivri'ye geliyor. Teşkilat ziyaretinden sonra Doğan ve ilçe yönetiminin Kaymakam Salih Keser'i ziyaret etmesi bekleniyor.

GÜNÜN SÖZÜ
Kardeşim sen düşünceden ibaretsin.
Geriye kalan et ve kemiksin.
Gül düşünürsün gülistan olursun.
Diken düşünürsün dikenlik olursun.
Mevlana

YORUM YAP