XXXXX

Akp Teşkilatı İftarda Buluşuyor


AKP Silivri İlçe Teşkilatı’nın Metin Karakaş Başkanlığı’nda evsahipliği yapacağı geniş katılımlı iftar 14 Ağustos 2010 tarihinde 19.30’da Mega Saray’da gerçekleştirilecek.  Aynı zamanda AKP kuruluş yıldönümünün de kaydedileceği programa partiye emeği geçen tüm teşkilat mensuplarının yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun da etkinliğe katılması bekleniyor.

SEZEN AİLESİ’NİN
BEBEK MUTLULUĞU
Derya-Bora Sezen çiftinin üçüncü bebekleri Kuzey Bora, dün Acı Badem Hastanesi’nde dünyaya geldi. Sezen Ailesi’ne bu vesile ile mutlu, sağlıklı bir yaşam, Kuzey Bora’ya da hoş geldin diyorum.

ZİRAAT ODASI
SEÇİMLERİNE HAZIRLIK
Rıdvan Baba’nın vefatından sonra boşalan Ziraat Odası Başkanlığı görevini Aygören Atınç üstlendi. Odanın önümüzdeki ay seçim ile yeni başkanının belirlemesi ile ilgili hazırlıklar başlamış aldığım bilgilere göre. İsmi geçen adaylar arasında dikkat çeken genç bir isim var; Emrah Maşalacı.

CHP GENÇLİK
KOLLARINDAN
ÖRGÜT TOPLANTISI
CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları, örgüt toplantısını gerçekleştirecek. Edinilen bilgilere göre Pazar günü ilçe merkezinde saat 15.00’da başlayacak toplantıda Referandum ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulacak. Yapılacak etkinlik ve çalışmalarda görev alacak kişiler belirlenecek.

HAYATIN ANLAMI
Hayatın anlamını kavramak için dünyayı dolaşmaya çıkan bir genç, gezdiği ülkelerden birinde ünlü bir bilgeyi ziyarete gider. Gezgin genç, bilgenin yaşadığı evde, tüm duvarların kitaplarla kaplı olduğunu gördü... Fakat evi dikkatle gözden geçirdikten sonra, yerde bir kilim, duvar dibinde yatak olarak kullanılan bir sedir, ortada ise bir masa ve sandalyeden başka evde hiçbir eşyanın olmadığını gördü ve merakla sordu: "Neden hiç eşyanız yok?" dedi. "Koltuklarınız, kanepeleriniz, büfeleriniz... Onlar nerede?"
Bilge, bu soruya karşılık olarak kendi bir soru sordu gezgin gence; "Senin de yalnızca, sırtında taşıdığın küçük bir çantan var, yavrum" dedi. "Peki, senin eşyaların nerede?" Gezgin genç, kendini savunurcasına yanıtladı bu soruyu: "Ama görüyorsunuz... Ben yolcuyum."
"Ben de öyle, yavrum" dedi...
Ünlü bilge, hak verircesine güldü: "Ben de öyle.”

HİKÂYEDEN ÇIKARTILAN
DERSLER:
-Yolcu olduğunu bilen her daim mütevazıdır.
-Gurura, kibire kapılmaz.
-Kendini diğer insanlardan üstün görmez.
-Kalp kırmaz.
-Çalıp çırpmaz.
-Sahip olduklarına bunlar benimdir demez.
-Sadece belli bir süre için yanımdadır emanettir der.
-Zamanı gelince emanetleri bırakır kabir kapısına iki metre kefenle gider.

YORUM YAP