XXXXX

İş Güç Dedikoduları Kesti

Farkındayım bu hafta dedikodu kazanını kaynatan iddia ve söylemler paylaşamadım sizlerle. Siyasetçilere işinize gücünüze bakın tavsiyesi verince onların da buna uyacağı tutunca böyle oluyor. Ama Allah’tan haber bakımından bir sıkıntı yok. Herkes işine gücüne bakınca, dedikodu da olmuyor demek ki…
Tam bir disiplin sağlansa biz iştah kabartan yazılarımız ile vedalaşmak zorunda kalacağız anlaşılan. Özcan Işıklar, geçtiğimiz ve bir önceki haftanın tüm şamatasından sonra inzivaya çekilir diyordum işlerine dört kolla sarıldı. Neredeyse her akşam bir mahallede hesap verdi, yapacaklarını halka anlattı.
Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, Bölge Milletvekilimiz Tülay Kaynarca ile birlikte köylere yönelik ziyaretlerle halkın nabzını tuttu.
MHP uzun süren sessizliğini Meral Akşaner fırtınasıyla bir günde unutturdu. Rüzgar gibi geldi geçti MHP’nin fırtınası…
CHP’de yeni yönetimin atanması sonrasında beklentileri gerçekleşmeyen kesimin tepkisi Selami Değirmenci ile sınırlı kaldı, sıkıntılar kamuoyu yerine parti içinde çözüme yönelik yön aldı.
Aldığım duyumlara göre Hüseyin Şahin’in, ikinci kez atanan ilçe başkanı olarak ılımlı tutumları, saf dışı bırakılan eski yönetim kurulu üyelerine yönelik devam ediyor.
Siyasetin sermayesi insandır. Kazanılan safların kaybedilmemesi esas tutulur, yenilerin kazanılması hedeflenir.
Şahin’in CHP’ye bir borcu var; kendisi kalmasa bile ardından iyi bir miras bırakmakla ilgili.
Yapılan çalışmalar, harcanan emek, dürüstlük mutlaka karşılığını bulur. Ne dolar ne avro, ne de altın; Bir siyasetçi için bunlar geleceğe yapılan en karlı yatırımdır

Haberin devamı 01.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP