Sevginar Sali

İlçe Başkanlığına aday mısınız Tamer bey?


Bir insanla olabildiğince az konuda ortak fikirde olup, sular seller gibi anlaşılır mı ya? Anlaşılıyor vallahi. Ne yapıp edip, olduğu gibi kendini kabullendirmesinin yolunu buluyor, sonra da bunu kabul ettirmenin imkânını sunuyor önünüze.
Kendinizi olumsuzluğa şartlandırmadıysanız gidecek başka bir yol yok; eyvallah diyorsunuz. Bin kere de yazsam hakkında fikrim zor değişecek gibi. Benden kaynaklanmıyor tamamıyla şahsi becerisi. Bu arada İBB meclis üyesi olarak Kentsel Dönüşüm Alt Yapı Komisyonuna seçilmiş haberini gazetemizde göremeyişi ile ilgili sitemini iki ay sonra ifade etti; bu kadar da tevazu sahibi. Ne gerek varsa : )
AK Parti İl Başkanı ile yakın münasebetinin kendisine siyaseten sağladığı avantaj durumunu tartışmaya açmadan, kişisel yeteneğinin de süreçte belirleyici olduğunu kabul edelim. Çünkü gerçek, işimize gelse de gelmese de durum bu. Yerel seçim sürecinde ipten dönen ilçe başkanlığı halen daha gündemden gitmedi; yenilenebilir bir durum olarak değerlendirme ekseninde. Aziz Babuşçu’nun İl Başkanlığını kaybetmesine bağlanan umutlar ‘paralel yapı ile mücadele’ önceliğine takılıyor görünüşe göre.
"Tamer Bey, ilçe başkanlığını istiyor musunuz?” diye sordum tabi… Sözde yanıtı olumsuz da, yüzünde o çok bildiğiniz gülümsemesi belirince Belediye Başkan Adaylığını bile istediğine yemin edebilirim…
Siyasetçilerin sizi gazeteciden ziyade sırdaş olarak görmesinin ağırlığı altında eziliyorum şu an : ))
Ay ay...

Yüreğinize sağlık
Çağrıbey Ortaokulu’nun "Nihavent Şarkılar” TSM Konseri sonrasında Mualla Varlıoğlu’nun etkinlik ve Müzik öğretmeni Volkan Yaran hakkındaki yorumu; "Derler ki "en iyi öğretmen yüreğiyle öğretmenlik yapandır". Tüm öğrencilerine güvenerek, her birine ayrı ayrı inanarak durmadan üretip güzelliklere imza atan Volkan öğretmenim bizi güzel bir yolculuğa çıkardınız. Tek tek güzel yürekler birleşti ve bir oldular, Nihavent dediler... Bu yolculuğa seyirci olarak bizleri de dahil ettiğiniz için çok teşekkürler...”
Ben daha iyisini yazamazdım itiraf ediyorum… Yüreğinize sağlık!

BAŞSAĞLIĞI
Silivri Rizeliler Derneği Kurucularından Yönetim Kurulu Üyesi ve geçmiş dönem Belediye Danışmanlarından Sancak Dolar’ın kardeşi Ali Dolar dün hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Cuma Namazı sonrası Piri Mehmet Paşa Cami'sinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ
"Kim bilir kaç kez mükemmel nedenlere dayanan feci kararlar almışımdır.”
Amin Maalouf


YORUM YAP