Sevginar Sali

Gıda Bankası

Zor günler geçiriyoruz. Bu süreci toplum adına devlet, kamu kurumları ve bireysel gayretlerimizle en az hasarla atlatacağız inşallah. Bu bir seçim değil, tek çaremiz. Böyle olmak zorunda…

Gelinen aşamada yardıma ihtiyacı olanlar kadar yardımda bulunmak isteyenler de var.

Bireysel destek çabalarını görüyorum, bunların gerçek ihtiyaç sahiplerine, doğru şekilde kişisel gayretimiz ile ulaşması zor olabilir. Yardım kampanyaları hassas bir iştir, iyi bir organizasyon gerektirir. Bunu bireyselde gerçekleştirme fırsatı herkesin olmayabilir. Bunun için yardım kuruluşları ve kamu kurumlarının ilgili birimleri var.

Belediyelerin bu alanda sorumluluk üstlenmesini ve bunu bir sistematiğe oturtması, özellikle de kriz dönemlerinde çok daha faydalı bir işlev kazanır.

Bu aşamada Silivri Belediyesi bünyesinde 10 yıllık tecrübeyi geride bırakarak hizmet veren Gıda Bankası'nı hatırlatma gereği hissettim.

Sosyal yardım ve dayanışmaya büyük bir duyarlılıkla yaklaşım gösteren belediye yönetimi ve Gıda Bankası yöneticileri yardımlarınızın doğru adrese ulaşması için emin olun elinden geleni yapacaktır.

Gıda Bankasına 444 20 47 dahili 1420-1421-1422-1423 nolu numaralardan ulaşıp bulunacağınız destekler konusunda ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

Ne yardıma ihtiyacı olan insanlar desteksiz kalsın, ne de iyi niyetiniz suiistimale uğrasın diye düşünüyorsanız Gıda Bankası yetkilileri ile bir görüşün…

YILMAZ'DAN “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM”E BAĞIŞ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” yardım kampanyasına Nisan ayı maaşımı bağışlıyorum. Birlik ve beraberlik ile aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” açıklamasında bulundu.

POLİS HAFTASI KUTLU OLSUN

6-10 Nisan Polis Teşkilatı kuruluş haftası dolayısıyla tüm emniyet güçlerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Sağlıklı ve huzurlu vakitlerde çalışmalarını yürütmeleri temennisiyle.

YORUM YAP