“Gençlik savaşları...”

CHP Gençlik Kolları’nın "Yolsuzlukla Mücadele Haftası” ilanından sonra AK Partili gençler de sesini yükseltti. Çok alışkın olmadığımız bir durum; AK Partili arkadaşların sesini duymak! Ama siyasetin zorunlu kıldığı bir süreçtir; cevap vermek… Savunduğunuz bir konu veya yaptığınız bir iş ile ilgili haksız olduğunu düşündüğünüz beyanatlara karşılık vermek gereklidir. Bu durumlar size inananları belki etkilemez ama kime ve neye inanmak konusunda kararsız olanların saffını kesinleştirmesinde belirleyici olabilir. Siyaset sadece kendi kendinize veya size inananlarla konuşmak, hareket etmek değildir. Aksine size inanmayanları ikna etmekle asıl gücünü hissettirir. CHP Gençlik Kollarındaki hareketliliğe AK Parti’nin de ilçemizde ayak uydurması lazım.
İnşallah Berker Esen’in CHP Gençlik Kollarındaki görevinden alındığı süreçte duyduğu üzüntüyü belirten Ferhat Gezeren, geri dönüşüne pişman olmamıştır : )
Sıkı bir açıklama olmuş… Mevcut koşullarda söylenebileceklerin, savunabileceklerinin en iyisi!

ALT YAPI SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA UMUT IŞIĞI
Silivri Sanayici ve İş Adamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş’ın geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Türk Telekom’un ilgisizliği hakkındaki tepkisine yetkililer duyarsız kalmadı. SİAD bugün Türk Telekom Bölge Müdürünü ağırlayacak. Ayrıca dernekteki olağan Salı günlük toplantıya İSKİ Bölge Müdürünün de iştirak etmesi bekleniyor. Uzun lafın kısası Kocabaş, üyelerinin alt yapı sorunlarına etkin çözümler sağlama konusunda kararlı görünmekle birlikte mesafe almaya başladı.
Yatırımcılarımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulması dileğiyle…

HAYIRLI OLSUN
Silivri’nin sevilen simalarından İbrahim Kandemir, uzun yıllar AK Bank’ta sürdürdüğü görevini artık Şekerbank’ta devam edecek. Kahve Diyarı’nın zarif işletmecisi aynı zamanda kuzeni Eray Ersöz ve dayısı Yılmaz Kandemir, İbrahim Bey’i yeni görev yerinde ziyaret ederek; hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bir hayırlı olsun da bizden… Allah utandırmasın, başarılarınızın devamını diliyoruz.

KENDİME NOTLAR
"Sürekli olarak dik dur! Gözlerin daima yukarıda olsun.
Kendinle olan konuşmalarını kontrol et. Negatif konuşmaları hemen anında kes! Duygularını izle. Olumsuz duyguları vücudundan hemen at. Beslenmene dikkat et. Ağır şeyler yeme. Mümkünse hep doğal şeyler tüket.
Her fırsatta derin nefes alıp ver. Burundan al uzun süre tut, ağızdan nefes ver. Hedeflerine odaklan. Hedefe ulaşıncaya kadar pes etme. Her zorluğun içindeki fırsatı gör. Daima umudunu koru. En zor durumlarda bile. Kararlı ol! En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir! Kendine her durumda inan. Kimse sana inanmasa bile.
En büyük ödüller, en büyük zorlukların ardından gelir. En büyük hediyeler, bazen en kötü ambalajla sunulabilir.
Her zaman ŞİMDİ’yi yaşa. Geçmişe takılıp kalma!
Düşünme, sadece YAP! Cesur ol. Çözüme odaklan, sorunlara değil. Doğru soruları sor. Geçmiş başarılarını hatırla. Ama onlara sığınma. Daha iyisini yap. Meraklı ol. Sürekli yenilikleri takip et. Kendini geliştirecek ve motive edecek kitaplar oku. Kendine inan. Başarısızlık yoktur. Sadece sonuç vardır. İki işi yarım yapacağına, bir işi tam yap. Zamanlama gerektiren işlerde bir kaplan gibi en uygun an gelene kadar bekle. Sonra tereddüt etmeden harekete geç. Sabretmeyi bil. Her zaman farklı alternatiflerin olsun. Enerjik ol. Sorunu parçalara böl, öyle çöz. Çözüm dışındaki tüm alternatifleri sil. Sabah kalkarken o gün yapılacak işlere keyifle bak.
İşleri oyuna çevir. Heyecanın diğer insanlara bulaşsın.
Çalışırken şarkı söyle veya gülümse. Algılarını aç.
 Her sonunun bir çözümü vardır. Yaptığın işin en iyisini yap. Üşenme, erteleme, vazgeçme. Hakkını ara. İşleri teker teker yap. Daima dürüst ol. Sorunlarından kaçma – yüzleş.
İnsanları ve kendini eleştirmek yerine GELİŞTİR!”
Alıntı

YORUM YAP