Sevginar Sali

Fazla fedakarlık, fazla vefasızlık getirir...

Kural o kadar basit formüle edilmiş ki… Üzerine tek kelam dahi etmeseniz anlamaya niyeti olan, idrak edecek olgunluğa erişen için hap gibi yutulur ve rahatsızlığınızı gidermesi beklenir…
Özel hayatımızda da işte de en sık yaptığımız yanlış bu kıstastan doğanlardır… En çok canımızı yakan da budur. “Filancaya hiçbir kötülük yapmadım bana bunu niye yaptı?” der dizimiz döveriz, daha beter hayıflanmayı “Ben ona şu kadar iyilik yaptım o bana neden kötülük yaptı” şeklinde ifade ederiz… Gerçi artık iyilik yapanlara da şaşırır olduk, altında art niyet ararken hiç kendinizi yakaladığınız olmadı mı?
Adalet terazisini tutturmak, dengede kalmamız yaşadıklarımızı kabullenmemiz için ön şart gibi bir şey! Adaleti sağlayamıyorsanız en azından dengede kalın… Bu kadar kolay parlayıp, aynı hızda sönerken nasıl olacak bilmiyorum… Size istikameti tarif ediyorum hedefe varmak için yolu siz, kendi ayaklarınızla geçmelisiniz : )
Çok karmaşık geldiyse üstte söylediklerim, kalbinizin buyurduğuna aklınızı ikna edin… Bu tamamen sizinle ilgili… Ve tabi ki devamında acısı, tatlısı her neyse önünüze gelen, eyvallah deyip nasibinize düşeni kaşıklayın : ))

SİZDEN GELEN “ALKIŞLIYORUM” ÖNERİSİ
“Sayın Kaymakam Ali Partal'ın en son Aksu Ailesinin barış yemeği ve halkın içindeki samimi davranışı mülki amirlikten öte bir davranış. Naçizane ben de öneride bulunayım dedim. Kolay gelsin iyi çalışmalar.”
Kesinlikle katılıyorum… Ali Partal, bu konuda olduğu gibi ilçemizde her mevzuda duyarlılığını ortaya koyan bir mülki amir olarak Silivri'nin bu dönem için önemli şanslarından biri olarak yüzümüzü güldürüyor.
Aksu ailesi ve genelde ilçemizde toplumsal huzur adına bence fedakarlıkları, çaba ile emeklerini yeri gelmişken belirtmemiz gereken iki isim daha var; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Süheyl Kırkıcı…
Allah hepinizden razı olsun!

En sevdiklerim : )
Ne sesleri çıkıyor, ne yaptıkları işleri konuşup, reklamını yapıyorlar… Karıncalar gibi köy köy gezip, ihtiyaçları belirliyor, yatırımların takibini gün gün gerçekleştiriyorlar. Sami Barlas'ın Başkanlık ettiği esasen tüm üyelerin eşit şekilde çaba ile sorumluluk yüklendiği AK Parti Köy Komisyonundan söz ediyorum. Yeniden sahadalar, halk ve ihtiyaçlarıyla birebir temas içindeler. Mutlu Bozoğlu, Sevgi Erol, Ayfer Baştarcan, Mehmet Karan, Osman Tan ve İslam İbracık ve de tabi ki Sami Barlas; emeklerinize sağlık...

YORUM YAP