Sevginar Sali

CHP’NİN ADAY TANITIM TOPLANTISINA SARIGÜL DE GELİYOR


CHP, 27 Şubat 2014, Perşembe günü İBB Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ü ağırlamaya hazırlanıyor. Saat 14.30’da Selimpaşa gişelerinde karşılanacak Sarıgül, Silivri merkezde halka seslendikten sonra, Çanta, Değirmenköy ve Gümüşyaka ziyaretlerini Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ile birlikte gerçekleştirecek.
CHP’nin aynı günün akşamında saat 20:00’da Silivri Belediye Başkan Aday ve meclis üyelerinin tanıtım toplantısı Mega Silivria (Mega Saray) Salonunda gerçekleştirilecek.

BÖYLE RAKİBE CAN KURBAN
Kimseye bu kadar rahat övgü sözleri dizdiğimi hatırlamıyorum… Hani hayatta yaptıklarınızı tartmak için bir ölçüye ihtiyaç duyarsınız ya, terazinin diğer ucu gibi… Onun gibi bir şey benim için (birçok kişinin de aynı hassasiyetle düşüncelerine yaklaşım gösterdiğini biliyorum) bu adamın, köşe yazarlığı da yazdıkları da; Adil Sirkecioğlu’ndan ve dün ortalığı sallayan yazısından söz ediyorum. "Övgü” diyebilir veya öyle tanımlayabilirsiniz ama tamamen ifade etmez. Büyük ölçüde kıymetli bir zekânın, yazma yeteneği ve cesaretle harmanlandığı bir akım.
"AK Parti bu adamı nasıl değerlendiremiyor” diye soruyor bir arkadaşım!? Değerlendirse bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk zaten! Sigarasız daha mı iyi yazıyor ne : ))) Tek gariplik çok fazla aynı düşünmeye başlamışız!!!
Kimileri de benim için endişelenmiş; "Artık bir rakibin var” diye şaka yollu takılıyorlar… Böyle rakibe can kurban! Sıkıntı yok!

GÜNÜN SÖZÜ
"Aşk, muhabbet, dostluk gibi hususların cümlesi vefaya bağlıdırlar ve daima vefalı olan kimseyi ararlar. Onlar, vefasız bir gönle asla yaklaşmazlar."
Hz. Pir Mevlana Celaleddin-i Rumi
Mesnevi / c.5 - 1165

"SİZ HAYAL EDİN, BİZ YAPALIM”
"İleri daha ileri”, "Silivri’nin başkanı var Özcan Işıklar”dan sonra "Siz hayal edin, biz yapalım” da pek ala değerlendirilebilir. Seçmenlerin oyu konusunda ne etki yaratır önümüzdeki günler değerlendirelim de Işıklar bu son sloganla seçimlere kadar olan rakiplerine de çok net mesaj vermiş olabilir… Ne de olsa başkanlık hayalini kuran kuranaydı.
Eee birilerine nasip oldu.

ESNAF İSYANDA
Vakkas köprüsünün defalarca ertelenen açılışı bölge esnaflarını isyan noktasına getirdi. Burhan Soyaslan Caddesi, esnafları bugün protestoya hazırlanıyor.
İlgili ve yetkililerin dikkatine...

YORUM YAP