Sevginar Sali

CEYLAN TOPARLANIYOR

Ne kadar çok seveni varmış biz anladık rahatsızlığının ardından, iyice bir toparlansın ona da anlatırız artık. Ceylan Öndül Yalçıntaş, geçirdiği beyin kanamasının ardından toparlanmaya başladı. Tepki veriyor, sorulara cevap da şimdilik gözleriyle de olsa; çok şükür. Doktorlar güzel şeyler söylüyor. Toparlanmak için zamana ve dualarınıza ihtiyacı var; sevdikleriniz ve dilekleriniz arasında Ceylan'ı da katın olur mu?

MART MECLİSİ İKİNCİ
OTURUMU BUGÜN
Silivri Belediye Meclisinin Mart ayı ikinci oturumu bugün saat 17.00'da Melih Yıldız'ın Başkan Vekilliğinde gerçekleştirilecek. Başkan Işıklar, SODEM toplantısı için İzmir yolcusu. Pazartesi günü ilgili komisyonlara havale edilen ve bugün kararlaştırılacak konular şöyle:
İMAR KOMİSYONU / Yeni Mahalle, 83 ada, 309 ve 245 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli plan değişikliğine yapılan itirazın görüşülmesi.
Seymen Mahallesi yerleşik alanı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazların görüşülmesi.
HUKUK KOMİSYONU / Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi.
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin revizesinin görüşülmesi.
İSİM TESPİT KOMİSYONU / İlçemize hizmetleri bulunan İbrahim Arıkan, Turgut Saygın ve Ali Sayın'ın isimlerinin isimsiz cadde ve sokaklara verilmesinin görüşülmesi.
İlçemiz sınırları içerisindeki isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesinin görüşülmesi.

SIRADAKİ GELSİN
Geçtiğimiz aylar gündemden düşmeyen belediye önünde işten çıkartılan eylemcilerimiz vardı. Hatırlarsınız hepiniz... Onlar işe geri alındı. Dün bakıyorum da belediyenin önünde yeni bir işten çıkarma vakası filizlenmeye başladı gibi.
Biri yüzünden bakıyorsunuz acımasız bir güç temsilcisi gibi görüyorsunuz aslında temelde insanlığına profesyonelliğini ezdiren bir yönetici. Bir kişinin hayatı boyunca en önemli mücadeleyi insan kalabilmek için verdiğine dair sözü ben nedense çok severim, aklımda sıkı bir yer edinmiş. Ondan daha zoru da belediye başkanı olup da insan kalabilmek galiba… Liderlerin işi ne kadar zor düşünün… Umarım hatalardan ders alınmıştır. Kriz dönemlerini doğru yönetmek hukukunda ve hususunda Işıklar'a bol şans diliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ
Hayal gücü güç verir. Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin ön izlemesi gibidir. Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Hayal gücünüz geleceğinizi belirler. Zekanın gerçek göstergesi hayal gücüdür, bilgi değil. Hayal gücünüzün hantallaşmasına izin vermeyin...
* Einstein

Benden iki üç gün ses çıkmazsa merak etmeyin. Biraz kafayı dinlemeye ihtiyacım var müsaadenizle… Hayırlı Cumalar, iyi hafta sonları herkese...

YORUM YAP