Sevginar Sali

Bir adım sonrası...

TSF Silivri İlçe Temsilcisi, İstanbul İl Temsilci Yardımcısı ve Türkiye Satranç Federasyonu Projeler Kurulu Başkan Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu, köşe yazıları ile artık Hürhaber'de... Emre bey bizde spor, futbolun yanı sıra basketbol ile ilgili yazılar yazacak ama benim çokça önemsediğim esas konusu satranç ve toplum olarak bununla ilgili yapmamız gerekenler.
Bu konunun üzerine gitmemiz gerektiğine kadın sığınma evlerinde verdiği satranç öğretmeni kursları, lösemi tedavisi gören çocuklar ve özel bireylerimize yönelik sosyal sorumluluklarında edindiği gözlemleri üzerine, gerçekleştirdiğimiz sohbette daha da emin oldum…
Yüz yüze birçok şeyi ertelemek zorunda olduğumuz bu dönemlerin sonu için yapılacak hazırlıklar listesine köy okullarımızdan başlayarak satranç kurslarımızı eklersek ne kadar güzel olur.
Sadece akıl egzersizi değil, attığımız her adımın bir sonraki hamlesi ve sonuçlarını hesap etmeyi öğrenmenin bu kadar faydalı bir yöntemini yaşantımıza daha çok dahil etmemiz gerektiği aşikar.

İLÇE KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURU
30 Mart 2021 Salı bugün 12.30'da farkındalık oluşturmak için “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” sloganı ile etkinlik düzenlenecektir.
Etkinlik Yeri: Yeni Mahalle Engelsiz Kafe Önündeki Yaya Geçidi (Ertuğrul Gazi Ortaokulu önünden hareket edilecektir)

köşeyeyeeee

DANAMANDIRA'DA KAMYON
TERÖRÜ YİNE HORTLADI
Danamandıra sakinleri mahalle içinden yasak olan yolu yeniden kullanmaya başlayan ağır tonajlı kamyonların yarattığı terör ile yeniden yüz yüze kaldıklarını duyurdular. Ayrıntılı haberini yarın paylaşacağız.

YORUM YAP