Sevginar Sali

Balcıoğlu atağı

Bora Balcıoğlu'nun dünkü İBB Meclisinde gündem dışı söz alarak tarım, hayvancılık ve gıda üzerine gerçekleştirdiği değerlendirmeyi dikkatle takip ettim.
Balcıoğlu'nun son dönemde gerçekleştirdiği en iyi çıkışlardan biriydi kesinlikle. ‘İnsan bir şeyi yapa yapa öğrenir'in canlı ispatı gibi dikildi İBB Meclisi huzurunda. Özenle yapılan hazırlık, değerlenen notlar, heyecanını kontrol altında tutmayı başarması, açıklamanın içinde dikkatlerden kaçmayacak şekilde serpiştirilen başlık alternatifleri… Kesinlikle bu defa oldu!
Balcıoğlu'nun cesaretini de tebrik ediyorum. Sırtladığı eleştiriler, yaşadığı ve yaşattığı hayal kırıklıları, hata yapma korkusunu terk eden yaklaşımı, azimle mücadele etme kararlılığı içinde siyasette var olduğu ve olacağına yönelik yatırımı dikkat çekti.
Her ne kadar bazı konularda asıl zafer vazgeçmek olsa da vazgeçmemek de yeri geldiğinde çok kıymetli bir özellik.
Bora Balcıoğlu iyi bir gözlemci, fena sayılmayan bir öğrenci…
Eleştirmesini bildiğimiz gibi hakkını teslim etmesini de biliyoruz : ) Bu fırsatı verdiği için Balcıoğlu'na bir de teşekkür edip açıklamaları okumak için size zaman kazandırayım : )

ESERLİ CHP
İlçe Merkezinin tadilata girmesi sebebiyle hayırlı olsun dilek- temenni dönemini protokol ve STK ziyaretleriyle değerlendiren Berker Esen ile yönetimi ilçe siyasetine hareket kattı maşallah… Sosyal medyadan yansıyan fotoğraflara bakıyorum da Esen'i kucaklayan kucaklayana… CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu anladım da SİAD Başkanı ile de aynı pozu verince, üstüne üstük başka vakitlerde çok ender gülümsediğine şahitlik ettiğimiz bürokratlarımızın yüzünde güller açan kareleriyle ‘Ne oluyoruz yahu?' diye düşündüm valla… Bürokrasi ve iş dünyasının buzlarını eriten bu yeni İlçe Başkanı yaman çıktı… Cicim günleri daha diye mi bu durum böyle, yoksa siyasete yepyeni bir soluk mu getirdi CHP'nin Başkan ve yönetimi ilerleyen vakitlerde hep birlikte izlemeye devam edeceğiz…

AKÖREN SAĞLIK OCAĞI VE LOJMANLARININ TEMEL ATMA TÖRENİ BUGÜN
Ocak ayı Silivri Meclisinde de gündeme gelen Akören'de sağlık ocağı ve lojman yapım işinin temeli bugün saat 12.00'da gerçekleştirilecek törenle atılacak. Hayırsever tarafından yapılacak yatırımların temel atma töreni Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek. Hayırlı olsun.
İyi hafta sonları...

YORUM YAP