Sevginar Sali

“2023'te Silivri 50+1'i değil, 60+1'i arayacak...”

akp

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 22 Nisan Perşembe günü İstanbul ilçe ziyaretleri kapsamında Silivri'deydi. “Türkiye'nin büyük hedefleri, Teşkilatımızın bu yolda yapacak işleri var” diyen tüm ilçelerde dile getirdiği teşkilatları saha çalışmalarına davetini yenilerken, “Silivri'de İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu ve Teşkilatımız, Yeni Mahalle'den Küçüksinekli'ye kadar gezmedik mahalle bırakmayacak” dedi ve ekledi: “2023'te Silivri 50+1'i değil, 60+1'i arayacak.”

Birkaç ay önce AK Parti'nin anket yoklamalarında %55, devamında bir hafta evvel ORC'nin kamuoyu yoklamasında %54.5 memnuniyetleri gören Cumhur İttifakının MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın siyasi karnesinin dikkate alındığı aşikar… AK Parti'nin kamuoyu yoklamalarına istinaden %8, ORC'ye göre iki yılda %7.7'lik memnuniyet artışı baz alındığında %60+1 hedefi anlaşılır görünüyor.

Bu arada Osman Nuri Kabaktepe, selefinden farklı olarak, ilçemiz ziyaretine AK Parti teşkilatının yanı sıra, Cumhur İttifakıyla kazanılan, Belediyeyi de dahil etti.

 

CAN SIKICI GÜNDEM

Hepimiz çok sıkıldık, bunaldık ama salgın tehdidi tüm hızıyla devam ediyor. Alıştık, öğrendik derken değişik varyantları ile daha can alıcı şekliyle güncelliğini koruyor. Sadece güncelliği olsa dert keşke hayati, ekonomik ve sosyal açılardan varlıkları tüm şiddeti ile sarsıyor.

Mesafe-Maske-Temizlik ve imkânı olan aşısını ihmal etmesin. Bir ve ikinci dalgadan çok daha tehlikeli bir süreci geçiriyoruz. “Ben daha önce geçirdim tekrar olmaz” demeyin, tekrarladığına şahitlik ediyoruz çünkü. “Aşılarımı oldum bana bir şey olmaz” da diyemiyoruz ama belli ölçüde koruma altında olunduğu aşikar.

Hiç kolay değil, hatta çok zor farkındayız ama bir an için bile tedbiri elden bırakma lüksümüz yok; ne kendimiz ne de diğerleri için…

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum ve tüm hastalara acil şifalar…

YORUM YAP