Üner, Aslanlar gibi oynayıp kazandık

Üner, Aslanlar gibi oynayıp kazandık

27.04.2021 12:23:58

Edirnespor'un 1-0'lık skorla yenerek liderlik koltuğundan ettiği Bucaspor 1928'in maç sonrası ortaya attığı 'teşvik primi' iddialarına yanıt veren Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Galip gelmek suçsa şikâyet etsinler, istedikleri cezayı versinler. Aslanlar gibi oynayıp kazandık" dedi...

Edirnespor'un 1-0'lık skorla yenerek liderlik koltuğundan ettiği Bucaspor' 1928'in maç sonrası ortaya attığı 'teşvik primi' iddialarına Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner cevap verdi.

TFF Misli.com 3'üncü Lig'de bitime 2 hafta kala Edirnespor, kendi sahasında ağırladığı lig lideri Bucaspor 1928'i 1-0 yendi. Bucaspor 1928'in ardından averajla ikinci sıradaki Diyarbekirspor ise Derincespor'u 2-1 yenince liderliğe yükseldi. Maçların bu skorla bitmesinin ardından Bucaspor 1928 cephesinden gelen şok iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Diyarbekirspor orta saha oyuncusu İsmet Şimşek ile Edirnespor oyuncusu Enis Çeliksu'nun konuşmalarını yayınladı ve teşvik primi iddialarında bulundu. Aktaş, ses kaydıyla beraber suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Edirnespor Başkanı Savaş Üner'den de iddialara cevap gecikmedi. Üner, konuyla ilgili Hudut Gazetesi'ne yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Rakip takımın istediği yere şikâyet edebileceğini söyleyen Üner, "Böyle bir şey yok. Biz hakkımızla oynayıp kazandık. İstedikleri yere gidip şikâyet edebilirler. Biz oyunumuzdan eminiz. Galip gelmek suçsa istedikleri cezayı versinler. Aslanlar gibi oynadık. Rakibin bir kere bile kalemize ciddi atağı olmadı. Hakkımızla oynayıp kazandık" diye konuştu.

Öte yandan gün içerisinde Bucaspor 1928 taraftar grubu Bucaspor Fan Club'ın sosyal medya hesabından da bir bildiri yayımlandı. İddiayla ilgili hukuki yolları başvurulacağının belirtildiği bildiride şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle bugün alınan skor karşısında tüm renktaşlarımız müsterih olsunlar. Diyarbekirspor'un olası bir şampiyonluğu Türk adaletinin önünde, suçluların da ceza almasıyla tescillenmeyecektir. Bucaspor Kulübü Başkanımız Cihan Aktaş, Edirnesporlu bir kaç oyuncu ve Diyarbekirspor'da yer alan bir orta saha oyuncusu arasında teşvik primi döndüğünü kanıtlayan birçok konuşma paylaşmıştır. Başkanımız Cihan Aktaş, elindeki görüntüler ve konuşmalar ile Pazartesi gününden itibaren avukatlar ile organize suç örgütüne karşı adli süreci başlatacaktır. Ayrıca biz taraftarlar olarak da Pazartesi gününden itibaren avukatlarımız aracılığıyla adli süreç başlatacağız.

Herkesin hakkıyla beklediği şampiyonluğa gölge düşürerek, Türk futbol tarihinde yeri olan Diyarbekirspor ve Edirnespor'a da bu zararı veren futbolcu bozuntularından hesabını soracağız. Sadece Bucaspor'un değil, Diyarbekirspor'a ve Edirnespor'a zararı veren bu hak yiyenlerden de hesabını soracağız. MAMA büyük ama Türk Adaletinin tescili daha büyük” denildi.

YORUM YAP