XXXXX

Tunbarın Çatı Katı Yasal Mı?


Çatının yasal statüsü ve ruhsat konumu merakla tartışılıyor. Oluşan bu merakı giderme vazifesini inşallah birileri üzerine alır.

TÜRK BAYRAĞI AYAKLAR ALTINDA
Göksular Un, olası bir taşkından korunmak için Türk Bayrağı resimlerinin yer aldığı kum dolu çuvalları kapısına siper etmiş. Kaldırımdan geçmekte olan vatandaşlar manzara karşısında tepkisini dile getirdi. Hiç yakışmamış!

DP'DEN MAŞALACI'YA
'YUVANA DÖN ÇAĞRISI'
DP ile Anavatan'ın Silivri kaynaşma etkinliğinde DYP'nin önde gelen isimlerinden Orhan Keçeli toplantıya iştirak eden partililerini görmekten duyduğu memnuniyeti paylaşırken, "Ahmet Maşalacı nerede? Hani onu AKP'ye ödünç vermiştiniz niye burada değil?" diye soruyor. Atalarımız boşuna dememiş 'Taş yerinde ağırdır' diye. Kıymet, değer bilen yine eskiler!

ESNAF ADAYLARINA UYARI
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine aday isimler arasında ticaret odasına kayıtlı üyelerin yer aldığı bilgisini aldım. İki odaya aynı anda üye olarak, esnaf ve sanatkarların yönetimine aday olunamayacağı konusunda ikazlar var.

DEĞİRMENCİ, KADINLAR GÜNÜ
ETKİNLİĞİ HAKKINDA
BİLGİLENDİRECEK
Edinilen bilgilere göre CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Perşembe günü saat 10.30'da düzenleyeceği basın toplantısı ile Silivri Belediyesi ile ortak gerçekleştirecekleri Kadınlar Günü etkinliği hakkında bilgi verecek.

KORUYUCUOĞLU'NDAN
KARADUMAN'A JEST
Vergi Dairesi Haftası kokteylinde Silivri'nin tanınmış muhasebecilerinden İbrahim Karaduman'ın kenarda köşede kaldığını gören Vergi Dairesi Kontrol Şefi Mahmut Koruyucuoğlu, masada duran çiçeği kendisine takdim ederek gönlünü almasını bildi. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver, seneye yapılacak kutlamalarda vergi mükelleflerinin yanı sıra Karaduman gibi muhasebecilikte uzun yıllar başarıyla hizmet vermiş olan kişilerin de onurlandırılması kararını aldı.

MUTLULUĞUN 9 ANAHTARI!
The Journal of Happiness Studies dergisi yüzünüzü güldürecek, hayatı daha anlamlı hale getirecek 9 altın kural açıkladı.
1. Dış görünüşünüzü başkalarınkiyle karşılaştırmayın. Unutmayın siz bir yağlı boya tablo değilsiniz.
2. Hırslarınıza gem vurun. Hırslandıkça mutsuzluğunuz artar.
3. Geçinecek kadar para yeter. Çok para biraz mutluluk getirir ama fazlasını veremez. Zenginlik arttıkça saadet aynı oranda artmaz.
4. Dahi olmadığınıza üzülmeyin. Yapılan araştırmalarda fazla zekânın da mutluluk getirmediği görülüyor.
5. Mutluluk biraz da genetik. Bazı insanlar genetik olarak mutlu olmaya daha yatkındır.
6. Evliler bekârlara göre hayattan daha çok tatmin duygusu alıyor.
7. Allah'a ve öteki dünyaya inanmak hayata bir amaç ve anlam kazandırır. Yalnızlık duygusunu yok eder.
8. Bencil değil, verici olun.
9. Zarafeti elden bırakmayın, kırıcı olmayın.

YORUM YAP