XXXXX

Protokol krizi!

Silivri'de resmi tören ve programda önüne geçilemeyen protokol düzensizliğine MHP'den çok sert bir isyan ve tepki geldi. Şenoğlu Türkyılmaz öyle kolay kolay sinirlenmez ve sergilediği sivri çıkışları çok azdır ama demek ki bıçak kemiğe dayandı. Düne kadar bürokratlar şikayetçiydi artık siyasiler de isyan noktasına geldi.
Protokol kurallarını çiğneyenler kadar programı düzenleyenler de üzerlerine düşeni almadan geçemez ifade edilen tepkiden. Protokol düzeni konusunda gündeme gelen tepki sert ama bir o kadar da haklı nedenlere dayanıyor. Artık bir önlem alınmasının vakti geldi de geçiyor.

SOKAK İSİMLERİ SORUNU
Gün geçmiyor ki sokak isimleri konusunda yeni bir tepki gelmesin. Yılların "Yemeniciler Sokak”, ‘Yemenciler sokak” olmuş aldığım bilgiye göre. Hüseyin Turan'ın isminin verilen bölgeden kaldırılması ile ilgili talebi de gündemde. Öyle sanıyorum CHP ve Ak Parti ilçede ortak bir komisyon kurup, şikayete konu olan sokak ve cadde isimlerini değerleyip topladıktan sonra ilçe ve İBB meclisinden karar alarak düzeltme yoluna gitmeli. Muhtarlar bu konuda kendilerine gerekli desteği sunmaktan geri kalmaz. Suç ve sorumluluğu birbirlerine atmakla çözecekleri bir konu değil yaşananlar.

80 ADADA MUTLU SON
5 yıldır çeşitli aşamalarında gündeme gelen 80 adanın imara açılma süreci uzadıkça önemi arttı. Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Cemevi, okullar ve daha nice kamu binalarının ilçemize kazandırma aşaması da bu planların onaylanmasına bağlıydı. İlçemizde inşaat sektörünün gelişimi ve ekonomik canlılık yaratması ile ilgili öngörülerin hayata geçmesi önünde bir engel kalmadı. Zor oldu, uzun sürdü ama tamamlandı. Hayırlı olsun!

KÜLTÜR MERKEZİ VE
CEMEVİNE ORTAK TEMEL
ATMA TÖRENİ
Aldığım duyumlara göre Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın Kültür Merkezi projesini başka bahara erteleme niyeti yok. Hatta önümüzdeki aylarda görkemli bir temel atma töreni ile hayata geçirme konusunda ilk adımı atmak için çalışıyor. Kültür Merkezi ve Cemevi için ortak bir temel atma programı için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü duyumlarımın arkasını zaman gösterecek.

KARAKAŞ'TAN
BASIN TOPLANTISI
Pazartesi, Salı derken Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş bugün aylık basın toplantısını düzenliyor. Saat 11.00'de AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nda yapılacak basın toplantısında gündeme ilişkin konuların yanı sıra parti çalışmalarının da aktarılması bekleniyor.

SEVİM, İSTANBUL
İL MÜDÜR YARDIMCISI
Terfi alan Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı oluyor. Şu an izinde olan Sevim'in görev yeri henüz belli değil. Şimdiden hayırlı olsun.

GÜNÜN SÖZÜ
Her dramatik veya destani eser, sadece mutluluk uğruna savaşı anlatır...
Fakat hiç bir zaman mutluluğun kendisini anlatamaz...
Bu eserler, kahramanlarını binbir zorluk ve tehlike içinde hedefe götürüler...
...Ve hedefe ulaşınca hemen perdeyi indirirler...
Çünkü kahraman ulaştığı parlak hedeften sonra umduğu mutluluğu bulamamış ve hali eskisinden daha iyi olmamıştır...
Arthur SCHOPENHAUER

YORUM YAP