Sevginar Sali

Öğretmenler grevde...

AK Parti’de Bonzai ile mücadele gündemi…
Başkan Işıklar, Işid belasından kaçıp ülkemize sığınanlara yardım ulaştırmak üzere Urfa’da…
İstanbul Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi III Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı. 22-25 Eylül 2014 tarihleri arasında Silivri Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. İstanbul Valiliği Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Merkezi AB İlişkileri Uzmanı Barış Orhanlıoğlu tarafından verilen eğitimlere Silivri Belediyesi personeli katılıyor.
ADD çalkantıların ardından olağan üstü kongre kararı aldı.
AK Parti ilçe başkanlığına adaylığını ilan eden Hamza Ateş belediye başkan adayı gibi çalışıyor : )
Boğluca Deresi ıslah çalışmalarında tık yok.
Hava yaz mı kalacak, kışa mı dönecek muhabbetleri…
Salgın hastalıkları : ))
Eleman aranıyor furyası var bir de şaşırtıcı olan. İş arayanlarınki de bir yanda. Demek ki bizim işsizler çok ciddi iş seçiyor…
İlçemizde bir iş yeri Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ve Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan’ın katılımıyla açıldı!

***

Benim moral hala eksiye düşmeme mücadelesi içinde…
Yani Silivri cephesinde değişen bir şey yok… Kuzu kuzu bayramı bekliyoruz. Gelen de Kurban Bayramı : ( Kızgın boğa olup kurban etmeye niyet edenlerin elinden kaçasım var, sizi bilmiyorum : )

SENİN YÜZÜNDEN
Birisine "senin yüzünden” dediğiniz anda, aslında ona şunu demiş olursunuz: "Sen çok güçlüsün ve ben çok acizim. Her şey senin yüzünden başıma geldiğine göre, sen tüm bunları benim başıma getirmeye muktedirsin. Bense bunlarla yıkılabilecek kadar güçsüzüm”
Karşınızdakini suçladığınız sürece acizleşirsiniz. Yaşadığınız durumdan kurtulmak için sahip olduğunuz gücü giderek diğerine devredersiniz. Eğer biri yüzünden kötü duruma düştüğünüze inanır ve sürekli bunu dile getirirseniz, bu durumdan kurtulmak için elinizde hiçbir şans kalmaz.

Başınıza her ne sebeple, ne gelmiş olursa olsun, bu durumdan çıkarmanız gereken bir ders ve öğrendiğiniz dersle yapabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır. Suçlamak ve şikâyet etmek yerine düşünmek ve harekete geçmek en iyisidir.                                             Tülay KÖK

YORUM YAP