Sevginar Sali

MHP’nin istediği oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatının çok istediği şey oldu! Teşkilata emeği ve desteği çok fazla olan partinin MYK üyesi, İl Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ee, vakti de gelmişti. İyi bir sıradan değerlendirilme şansı çok yüksek. Ve bu da MHP’nin çok yakından tanıdığı ve sevdiği bir ismi TBMM’ne gönderme olasılığını yükseltiyor.
MHP için yerelde çok iyi bir motivasyon etkisi olacak Yılmaz’ın adaylığı. Aday adaylığı etkisi bile bu kadar iyiyse adaylığını düşünün artık.
Hayırlı olsun!

CHP’DE VEKİL ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI
13 Mart 2015 Cuma, bugün saat 18.30’da Mega Saray Tesislerinde CHP’de ön seçime katılacak olan Milletvekili aday adaylarının tanıtımı gündemli örgüt toplantısı gerçekleştirilecek. CHP’nin ön seçim ile vekil adaylarını belirleme stratejisi parti içinde enteresan bir birlik ve beraberliğe de yol açtı. 29 Mart’ta parti üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek ön seçimde milletvekili aday adaylarından en az 14, en fazla 26’sını işaretleme kıstası var. Bu günlerde vekil aday adayları arasında ön seçim kaynaklı dayanışmayı CHP, tarihinde görmemiştir. Bizde yerelde biraz sıkıntıya yol açtı sayılır ama o da ön seçimle doğrudan alakalı değil, geçmişe dair kişisel hesaplar, kapanmayan yaralar!

HAYIRLI OLSUN!
Yusuf Eker, Silivri Haber Ajansı ile internet haberciliği konusunda bölgemizde zirveye yerleşmekle yetinmedi. Bir de gazeteciliğe el attı! Silivri Haber Ajansı şimdilik haftada bir gün; Çarşamba okuyucularıyla buluşacak. İlk sayısı çıktı. Allah utandırmasın. Gazeteciliğin keyfi çok başka. Zorlukları, çilesi son dolar artışından sonra her ne kadar sabırları zorlasa da güzelliği ayrı : ) Hoş geldin Silivri Haber Ajansı! Yayın hayatında başarılar!

GÜNÜN SÖZÜ
Hayat,
Seni kaç kişinin aradığı,
Kimi öptüğün,
Hangi sporu yaptığın
DEĞİLDİR.

Hayat,
ayakkabıların, saçın,
derinin rengi,
notlar, paralar, giysiler
nerede yaşadığın,
hangi okula gittiğin
DEĞİLDİR

Hayat;
kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir.
kendin için neler hissettiğindir.
güven, mutluluk ve şefkattir.
insanlara iyilik yapmak,
ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır.
*Charles Eguone
Hayırlı Cumalar...
İyi hafta sonları...

YORUM YAP