Sevginar Sali

Kime niyet, kime kısmet!

Dün MHP Çatalca Eski İlçe Başkanlarından Niyazi Uyar'ın uğradığı silahlı saldırı sonucunda tedavi altına alındığı Silivri Medical Park'ta kendisine Adil Sirkecioğlu ile birlikte geçmiş olsun ziyaretine giden Hüseyin Turan ve Yavuz Kaynarca'nın da disiplin işlemine tabi tutulup tutulmayacağını sorgulamıştım. Bilindiği üzere Niyazi Uyar'ın düzenleyicilerinden biri olduğu eski MHP'lilerin katıldığı Referandum ile ilgili toplantıya iştirak ettiği gerekçesiyle disipline sevki için AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu yönetimden imza toplamıştı.
Dün Turan aradı ve “Hasta olan arkadaşlarımızın geçmiş olsun ziyaretine siyasi görüşüne göre mi gideceğiz? Çatalca sorumluluğum döneminden tanıdığım biri ve burada tedavi altına alındığını duyunca gittim. Yaptığımız şey de belli, gittiğimiz yer de kamuya açık bir yer… Gizleyecek, saklayacak, sakınacak bir şeyimiz yok. Bunu size yetiştirenlerin art niyeti olduğu kesin. Böyle bir şey üzerinden siyaset yapmak yakışıksız. Ben daha önce ameliyat olan eski CHP'li belediye başkanına da geçmiş olsun ziyaretine gittim. Bununla uğraşmak, altında başka şeyler aramak sığ siyasettin göstergesi…” dedi.
Eski MHP'lilerin Referandum toplantısına katıldığı için ilçe yönetimi tarafından disipline verilmesi teklifini de doğru bulmadığını belirten Turan, “Davet almış, katılmıştır… Onlarca kişinin katıldığı toplantıda herkesin konuştuğu şeyi bir kimsenin kontrol etme durumu yok zaten. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı eleştiren veya hakaret eden bir metnin altında imzası yoksa sorun da yoktur. Disipline verilme teklifi doğru değil bence…” şeklinde konuştu.
Turan ile görüşmemizin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamayı noktasına, virgülüne, tek satırına dokunmadan yayınlamayı da görev biliyorum:
“Sn Sevginar SALİ'ye , Hürhaber gazetesine ve yalan yanlış haber getiren Korkak yalak siyasetçiye El Cevap:
1) Bölgede siyaset yapıyoruz, bir çok farklı siyasetçiyi tanıyoruz, Hastalıkta, Vefat da ,düğün dernekde ziyaret etmemiz kadar doğal bir şey olamaz. Mutluluk ve Üzüntülere Ortak olmamız Yaradılışımızın genlerinde var.(olmayanlara sözüm yok)
2) Çatalca da vurulan siyasetçide eskiden beri tanıdığım kişidir(Ak Parti İst. İl Yönt. Kurulu iken Çatalca Sorumlusu olduğum zamandan öncesinden tanırım). Şuan Vurulan şahsın kimle ne ilişkisi var? nereye aday? ne yapar bilmem.
3) Hastanede Çatalca dan farklı siyasi patilerden (Ak Partide dahil) arkadaşlar vardı ve gayet normaldı.
4) : Hastaneye sn Vekil Tülay KAYNARCA ile gitmedik. Eşi vardı.
5) Ben CHP li MHP li SP li siyasilere geçmiş olsun ziyaretlerine gittim ve bunlar Komşuluk Dostluk ve siyaset dışı İNSANLIK görevim idi.
Sn SALİ size bu haberi getiren Boncuklarla hayatı boyunca oynayan, bulan arkadaşa keşke deseydin ki ? bu ziyaret HASTA ziyareti gayet normal ne var bunda deseydin keşke!.
Sn SALİ AK Partiyi Silivri'de Yamaklarla dizayn çabaları boşa çabadır, Ak Parti kadar CHP ve diğer partilerle niye gördüklerinizi yazamazsınız düşündürücü!. Geçmişte Kripto Fetöcu dediklerimin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor.”
***
Bana ziyaret ile ilgili haber veren siyasetçinin isteği üzerine kimliğini Turan'a açıkladım… Aklına gelmeyen biri olduğunu söylemekle yetineceğim. Ama aklına kim geldi de bu kadar saydırdı yorumunu ve durum değerlendirmesini sizlere bırakıyorum! Bir kişi insanlık görevini yerine getirirken niye bu kadar agresif bir savunma sergiler!?
Siz bir insanda ne görmek isterseniz isteyin, sahip olduğu ve olmadıklarının çizdiği sınırın ötesine asla geçemezsiniz!

 

 

YORUM YAP