XXXXX

Kaynarca annesini kaybetti

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca'nın annesi Şahsiye Ergün, tedavi gördüğü Kocaeli Derince’de bulunan hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhumenin cenazesi dün Kocaeli Derince 60 Evler Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip Kocaeli Körfez Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Merhumeye Allah’tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

SİLİVRİ'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamada, bakım çalışması kapsamında, dün olduğu gibi bugün de 13 Temmuz Cuma 07.00-17.00 saatleri arasında Ortaköy Mahallesi Doğantepe Mevkii’nde elektrik kesintisi uygulanacak.

MEKTEBİM’DEN İDDİALI GİRİŞ
Mektebim Okulları sahibi Ümit Kalko ve Genel Müdürü Mahmut Oyman geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek, yeni dönem hedef ve çalışmalarını anlattılar.  Heyecan içinde, büyük bir iddia ile Silivri’de eğitim sektörüne giriş yapan Mektebim Okulları yetkilileri kuşkusuz önemli bir açığa cevap verecekler. Her güzel ve doğru çalışma mutlaka sonuç verir, Silivri’ye hayırlı olmasını diliyorum.

FESTİVAL TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Silivri’de festival coşkusu tüm hızıyla sürüyor. Yerel program ısınma turları olur dedim ama o bile epey yorucu. Organizasyonu üstlenenlerin Allah yardımcısı olsun. Silivri’de biz bize olan kısmına son üç gün bir de yabancı konuklar eklendi. Yerel performanslar da son derece güzel bir etki yarattı. Seneye çok daha iyi sonuçlar alınacağından eminim. Yeter ki bu destek ve yerel yeteneklerin teşvik edilmesi ile ilgili süreç sürdürülsün. Protokolün izleyip izlememesinden ziyade halkın bu programlara ilgisi esas alınmalı.
Yoğurt Festivali son güç gününde uluslar arası boyuta taşındı… Kolay bir süreç değil hele ki işin mutfağında olanlar için… Birçokları gibi bizim işimiz de kenardan bakıp, keyfini çıkarmak daha ziyadesiyle ama elini taşın altına koyanların omuzlarındaki sorumluluk eminim bu sıcaklarda daha da ağırlaşmıştır. Program bu akşam Emre Aydın, Pazar gecesi de Zülfü Livaneli konseriyle devam edecek. Yarışmalar, söyleşiler, renkli gösteriler Silivri ve Silivrililer için ayrı bir yaz keyfi sunan nitelikte.
Bir hafta sonra görüşmek üzere…

GÜNÜN SÖZÜ
Başarmak, istediğini elde etmektir.
 Mutluluk, elde ettiğini sevmektir.
 Bilgelik, neyi istemesi gerektiğini bilmektir.
 İyilik, başkalarının da yararına olanı istemektir.
 Erdem, istememesi gerekeni reddetmektir.
 Zenginlik, imkanıyla orantılı istekler edinmektir...!
~ La Fontaine~

YORUM YAP