XXXXX

Günaydına Kikten Ret

GÜNAYDIN’A KİK’TEN RET
Silivri gündeminde zirve yapması yetmedi ulusal medyayı da ayağa kaldırdık. Silivri Belediyesi’nin meşhur olan çöp ve temizlik ihalesinden söz ediyorum. Ketum Firmasının şikayeti üzerine iş süresince görevlendirilecek personel tazminatlarında yapılan yanlış hesaplama nedeniyle (esastan değil usülden) iptal ettiği ihale hakkında asıl merak konusu Jet Tem’in takibinden çıkan sonuçtu. Kamu İhale Kurumu, Mustafa Günaydın yani Jet Tem’in şikayeti hakkında da değerlendirmesini açıkladı ve “kamu ihale mevzuatına aykırılık yok” dedi. Yani “dosyadan evrak çalınma”, “ihaleye fesat karıştırma” iddialarını reddetti. Kamu İhale Kurumu’nun kararı tabi ki önemli ama Sayıştay’ın görüşü açıklanmadan kamuoyu vicdanında açılan yaralar tam anlamıyla iyileşmez. Hatta iktidar ile muhalefetimizin elbirliği ile konuyu incelemek üzere davet ettiği İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin raporunu da bir görelim sonra güleriz inşallah. Başta gülenleri biliyoruz ama son gülen hep en iyi güler o tartışılmaz bir gerçek. 
Bir taraftan da Silivri Belediyesi yeni ihale hazırlıklarına başlasın. Nihayet yüzümüz gülecek derken temizlik sıkıntılarıyla boğuşmayalım sil baştan.

SİZ OKUMAZSANIZ BİZ YAZAMAYIZ
Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürlüğü'nce, yerel gazetelerin daha çok okuyucu kitlesine ulaşmasını sağlamak amacıyla ''Siz okumazsanız onlar yazamaz, yerel gazete alın, kentinizden haberiniz olsun'' sloganıyla bir kampanya başlattı.
Kutluyor ve Silivri’den destek veriyorum: ''Siz okumazsanız biz yazamayız, yerel gazete alın, kentinizden haberiniz olsun.''

SİLİVRİ ADLİYESİ’NE YENİ HAKİM ATAMALARI
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararıyla, toplam 513 hakim ve savcının naklen ataması gerçekleştirildi. Resmi Gazetede yayımlanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararına göre, Silivri’ye naklen atamaları yapılan hakimler şöyle; Yatağan Hâkimi Mustafa Özterzi, Devrek Hâkimi Ahmet Türkeri ve Taşlıçay Hâkimi Muhammed Zeki Temel. Hayırlı olsun!

 
Devamı 26 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP