AK Parti'nin ilçe başkanı kararını merakla beklediğinizi biliyorum… Ben beklemekten yoruldum… En sevmediğim şey kararsızlık! Bir de belirsizlik… İnsanı nasıl yorar, enerjisini nasıl çekip alır!?
Geçtiğimiz günler ilçe başkanı belirleme sürecinin ön elemesi dolayısıyla İl Başkanlığında mülakata çağrılan isimler Mustafa Eren (ilçe başkan adayı olarak), Göksel Erdem (ilçe başkan adayı olarak), Yavuz Bayram (ilçe başkan adayı olarak), Orhan Koç (Gençlik Kolu Başkanı ve ilçe başkan adayı olarak), Ülkenur Büke (Kadın Kolu Başkanı ve ilçe başkan adayı olarak), Yusuf Köroğlu (ilçe başkan adayı olarak), Dilek Demiral (eski ilçe başkanı olarak), Ender Gezici (eski ilçe başkanı ve ilçe başkan adayı olarak), Filiz Baş Güler (ilçe başkan adayı olarak), Mutlu Bozoğlu (ilçe başkan adayı olarak)…
Ender Gezici'nin adaylık seslerini önce Yusuf Köroğlu ardından Mustafa Eren'in kesmeyi başardığını belirtmek lazım…
AK Parti bilirkişisi köşe yazarımı aradım daha doğru bilgi için “Sevginar, AK Parti'yi karıştıracağın bir şey yok CHP'den yürümeye devam et” dedi… ‘Bana karıştıracak bir şey bırakmadığınız, kendiniz karıştırdığınız için mi?' dedim “Aynen” dedi… Nasıl anlaşıyoruz, bildiğiniz gibi değil : )
Bir arkadaşımın söylemine göre de “Ölüleri diriltmişim” ben daha CHP'ye ne yapayım : )
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'dan sonra Recep Tayyip Erdoğan'a da Bozkurt işareti yaptırdığı için MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gücü konusunda hemfikir olanlara katılıyorum…
Siyasi güç deyince üstte özetlediğim gelişmeler ışığında ben de Metin Karakaş'ın hakkını teslim etmek istiyorum bugün!
Dilimi tutayım diyorum ama düşüncelerim kulaklarımdan taşıyor!
Işıklar'ı da kutlamak istiyorum; bir çırpıda yerelde AK Parti ile MHP'nin arasındaki buzları eritti… İYİ Parti'yi ziyaret ettiği için değil MHP'ye aynı ziyareti gerçekleştirmediği için… İYİ Parti'ye randevu verdiği için değil MHP'ye vermediğinden ötürü; başına çok güzel bir çorap ördü… Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak deyiminin anlamı üzerine bugün 9 dakikasını ayırıp düşünse mi acaba!?
Dahası bu aralar canını sıkan kimi gelişmelerin kaynağını bulmakta zorlandığını tahmin ediyorum… Karanlıkta göz kırparsanız kime kırptığınızın bir manası olmaz değil mi?
2019'da en güçlü rakibi olmaya hazırlanana baksın; elin tavsiyesi : )

SİAD'TA ÇAYIN YANINDA SİMİT TOPLANTISI
Silivri SİAD'ın düzenlediği bu ayki Çayın Yanında Simit Toplantısı 14.03.2018 Çarşamba, bugün saat 09.30'da gerçekleştirilecek. Toplantı hakkında dernek Başkanı Hakan Kocabaş şu duyuruda bulundu: “İşletmelerin en önemli gider kalemlerinden biri olan personel maliyetlerinin; ek yatırım olmaksızın, mevcut ödemeler dengesinde %20,5 oranında tasarruf elde edebilmesini sağlamak üzere Biltek Akademi Grup tarafından geliştirilmiş özel bir yazılım tanıtımı yapılacaktır.
Eski İşkur Müdürü Muammer Coşkun ‘un ortağı olduğu Biltek Akademi‘nin bilgilendirmelerinin faydalı olabileceğine kanaat getiren üyelerimizi kahvaltımıza bekliyoruz.
Ayrıca üyemiz Berrin Tektunalı'nın da şirketi; GCL hakkında bir sunum alacağız. Ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'a (12:00'da) iade-i ziyarete, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil'e 12.45'te) yeniden başkan seçilmesi sebebiyle tebrike, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'ya (13.30'da) şimdiye kadar verdiği destekler için teşekkür ziyaretine gideceğiz.”

YORUM YAP