XXXXX

Fırınlar Hakkında Şikayet


Şikayetçi olan kişiler üretim aşamasında hijyen ve gramaj konusunda yeterli hassasiyetin gösterilmediği ile ilgili görüşlerini Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ile paylaşmak istemiş. Ancak bu fırsatı bulamayınca, konunun basın aracılığıyla iletilmesini rica etti.
Gramaj ve hijyen konusunda denetimlerin sadece Zabıta Müdürlüğü değil İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirilmesi gereği vurgulandı.

MUTLU SENELER YÜCELER
DSP Silivri Eski İlçe Başkanlarından Tamer Yüceler'in yarın doğum günü. Yarın ben yokum o yüzden bugünden kutlamak istedim. Sağlık, başarı ve güzellikle nice yıllara!

BALABAN KABRİ
BAŞINDA ANILACAK
İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Silivri Temsilciliği Kamil Çelik Başkanlığı'nda bugün Erkin Balaban'ı ölümünün 16. yılında anacak. Selimpaşa'da Balaban'ın kabri başında yapılacak anma törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci'nin de katılması bekleniyor.

ERKUŞ, GEÇMİŞ OLSUN
DİLEKLERİNİ KABUL EDİYOR
Kısa bir süre açık kalp ameliyatı geçiren Kızılay Silivri Şube Başkanı Erkin Erkuş, görevinin başına döndü. Erkuş'u dostları yalnız bırakmıyor. Başkan Yardımcısı Mehmet Batmaz ve üyelerden Engin Mandacıoğlu, Erkuş'a geçmiş olsun dileklerini iletenler arasındaydı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ'NDE
AÇILIŞ RESEPSİYONU
Bugün Silivri Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısının ardından Silivri Belediyesi Planlama Bölümü’nün açılış resepsiyonu yapılacak.

EREN, ÜNİVERSİTE
KONUSUNDA İKNA EDİLDİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz günler Fener Köy Muhtarı Muharrem Eren ile bir araya gelerek, İstanbul Üniversitesi'ne Fener'den tahsis edilecek 350'lük alan ile ilgili görüştü. Eren'in ağzından bizzat yansımasa da kamuoyunca bilinen belli başlı sıkıntılar vardı konuyla ilgili, uzlaşma sağlandığı duyumunu aldım. En mantıklısı da buydu. Silivri kazansın ama kimse mağdur edilmesin, üzülüp, kırılmasın!

YOĞUN MESAİ
Silivri Belediye Bakanı Özcan Işıklar, Çarşamba akşamı mesai saati sonrasında Başkan Yardımcılarıyla bir araya geldi. Şubat Meclisi'nin gündem maddeleri nedeniyle iktidar ve muhalefet grupları ile komisyonlar da oldukça sıkı bir çalışma yaptı. Netice bugün belli olacak.
Öztekler hakkında son gelişmeler ve Hamoğlu Holding'in talep ettiği 1/1000'lik planların akıbeti hakkında meclis son sözünü söyleyecek.

GÜNÜN FIKRASI
Bir gün bir hırsızla bir ibne tanışır ve arkadaş olur.. Bir süre birlikte gezdikten sonra ibne hırsıza bir teklifte bulunmuş “Bana hırsızlığı öğretirmisin?” demiş..
Hırsız da “Hay hay ama sen de bana ibneliği öğreteceksin..” şeklinde şart koşmuş.
İbne “Tamam” demiş..
Birlikte yemeğe gitmişler yemek biter bitmez hırsız orada bulunan müşterilerden birinin cüzdanını alır ve ibneye “İşte hırsızlık böyle yapılıyor” der..
“Şimdi sen bana ibneliği göstereceksin” demiş. İbne az önce cüzdanı çalınan adama selenmiş “Abi bu adam senin cüzdanını çaldı...”
(Söz verdiğim için fıkrayı
anlatanı yazmıyorum!)

YORUM YAP