Sevginar Sali

DOKTORLARDAN “ŞİDDETE ALIŞMAYACAĞIZ” ANMA ETKİNLİĞİ


Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ersin Arslan’ın Gaziantep’te görevi başında bir hasta yakınınca öldürülmesinin 2. yıldönümünde Silivrili meslektaşları, İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilciliği olarak konuyu protesto etmeye hazırlanıyor. Buna ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sevgili meslektaşımızın hunharca öldürülmesi ne yazık ki sağlıkta şiddetin acı simgelerinden biri oldu. "Artık yeter!” dedik ve onun gencecik yaşında aramızdan alındığı gün söz verdik kendimize ve birbirimize; Ersin Arslan’ı unutmayacağız, şiddete alışmayacağız!
TTB tarafından "Hekime Yönelik Şiddeti Kınama ve Önleme Günü” ilan edilen 17 Nisan’larda sağlıkta şiddetin önlenmesi talebiyle etkinlikler gerçekleştirdik. Bu yıl da, 17 Nisan Perşembe günü, Ersin Arslan’ın vurulduğu saat olan 12.45’de "Sağlıkta Şiddete Hayır! Dr. Ersin Arslan’ı Unutmayacağız” diyerek Silivri Devlet Hastanesi Acili önünde anma etkinliği gerçekleştireceğiz.”

SARIGÜL, BUGÜN GELİYOR
Dün Silivri’ye gelmesi beklenen CHP’nin İBB Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün (CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın annesinin cenazesi dolayısıyla ertelendi…) bugün saat 16.30 itibariyle ilçemizde olacağı açıklandı. Sarıgül’ün programında belediye ve CHP İlçe merkezi ziyaretleri var. İkinci dönem için seçilen Özcan Işıklar’ı tebrik edip, CHP İlçe Örgütü’ne de seçim süreci çalışmaları sebebiyle teşekkür edeceği öğrenildi.

HAYIRLI OLSUN
Servet Yıldırım kısa bir aradan sonra yeniden Eray Ersöz’ün işletmeciliğini yaptığı Kahve Diyarı’nın İşletme Müdürlüğü görevine geri döndü. Hayırlı olsun!

YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI KİM OLACAK?
CHP Kadın Kollarından istifaların ardından Nazan Kaçar'ın başkanlık ettiği yönetim düştü. Yeni atamalar beklenirken, CHP’nin Kadın Kolları Başkanlığı konusunda Elif Yılmazer ile yola devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yönetimde de Nurcan Ayata, Sevim Bircan, Yasemin Bilgiç, Ayşe Beceren, Sunay Onur, Hülya Çekemci, Sema Erkıran ve Maiser Yazgel’in görev üstleneceği öğrenildi.

HACI BEKTAŞ VELİ DERNEĞİ YENİ YERİNDE
Tamam Köroğlu’nun Başkanlığında Silivri’deki faaliyetlerini sürdüren Hacı Bektaşi Veli Derneği, New Center 2. Kat, No 117 adresine taşındı.

YORUM YAP