XXXXX

Aslında Herşey Ortada

ralık ayı ikinci oturumunda Mehmet Balcı’nın bağışçı olarak Silivri ilçede kültür merkezi ve Büyükçavuşlu’da düğün salonu yapma talebi oybirliği ile kabul edildi.
Mecliste karara destek veren AKP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Metin Karakaş, çıkışta Balcı’nın geçtiğimiz, yani kendi dönemlerinde cami inşaatı ve eğitim kurumu yapma projesinin yarıda kaldığını fısıldadı özellikle basına.
Haberi tam da Büyükçavuşlu’da düğün salonu temel atma töreni gününde iki gazeteci arkadaşımız yaptı; Tolga Emek ve Fatma Sarıbıyık.
Mehmet Balcı’nın eğitim kurumu inşaatı ile ilgili talep ettiği plan tadilatı Silivri Belediye Meclisinden Kasım ayında tek CHP’li Rafet Keskin’in ret oyuyla geçti.
Dün sabah (haberlerin yayını hemen sonrasında) Mehmet’in orada sabah kahvaltısında kimler vardı dersiniz!? Metin Karakaş, Rafet Keskin, Fatma Sarıbıyık ve Tolga Emek… Tesadüfün bu kadarı.
Sanırsınız ki Karakaş, “Bakın CHP’li meclis üyesi gelsin o da size verdiğim bilgileri teyit etsin” teklifinde bulundu. Keskin de buna uydu! Bu kadarı da olmaz ama yani…
Devamı 22 Aralık 2010 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP