XXXXX

2 000. Sayımızı Kutluyoruz


25 Haziran Cuma günü Hürhaber, 2 000. Sayısını okuyucularına ulaştıracak. Üç kişi olarak çıktığımız Hürhaber yolculuğunda gemimizin mürettebatları 8 yıl içinde farklılık gösterdi. Yine mütevazi bir şekilde başarımızı kutlayacağız. Özel bir davet beklemeyin, bu gazeteye emeği, olumlu/olumsuz yönde ilgisi olanlara gün boyu kapılarımız açık olacak. 8 yıllık yolculuğumuzda, 2000’e dayanan sayılarımız arasında biz size yer ve zaman ayırdıysak, bugünde siz de bizleri yalnız bırakmazsınız. Belirttiğim gibi sadece bir özel konuğumuz olacak o da Hürhaber kurulurken sahip olduğu üç kişilik, ekibin şu anda bizden ayrı olan parçası. Diğerleri alınmasın lütfen! Tabi ki herkesin yeri, kattığı renk ayrı ama bu sene ve sayı için yola çıkarken, Hürhaber’in sıfır kilometresinde yanımızda olanı özel konuk olarak belirledik.

5 Kasım 2010’da güzel bir Hürhaber Gecesi hazırlığı içerisindeyiz.

ÇATALCA VE SİLİVRİ
ARASINDA SAHA
BARIŞI SAĞLANSIN
Silivri ile Çatalca arasında nedeni bilinmeyen bir husumet sebebiyle her maçta yaşanan kavgalara dikkat çekiliyor. Silivri’de emniyetin yeterli tedbirleri sayesinde maçın gerilimden, kavgadan uzak tutulduğu, ancak Çatalca’da güvenlik önlemleri alınmadığı için ilçemiz takımlarının saha içinde ve dışında şiddete maruz kaldığı ifade ediliyor. Spor camiası kendi kendine çözümleyemediği bu gerilimin ortadan kalkması için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı göreve davet ediyor, özellikle Çatalca Belediye Başkanının da CHP’li olduğuna atıfta bulunarak.
Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü düzeyinde girişimlerin de yararlı olacağı kanısını taşıyorum.
Bir taraftan çocuk ve gençlerimizi spora özendirmek için imkanlar seferber edilirken, diğer yandan şiddet tehdidi ile karşı karşıya kalmalarına yetkililerimizin kayıtsız kalmayacağına inanıyorum.
Umarım, liglerde sona gelinirken, daha sevimsiz olaylar yaşanmadan gerekli önlemler alınır.

ZABITA EKSİKLİĞİ
Silivri’nin artış gösteren fiziki şartlarına uygun orantıda Zabıta sayısında yükseliş olmayışı sıkıntı yaratıyor. Mevcut kadronun, talebe cevap veremediği ile ilgili halktan şikayet var. Zabıtanın araç sıkıntısı da uzun zamandır gündemde.

KOMİSER OSMAN
UYSAL’A BAŞARI ÖDÜLÜ
Silivri Emniyeti Güvenlik Komiseri Osman Uysal, Müdür Tahsin Fidan tarafından başarıları nedeniyle ödüllendirilmesine karar verilen isim oldu. Emniyet teşkilatının Türkiye genelinde gerçekleştirdiği uygulama çerçevesinde her ilçeden Emniyet Müdürünün önerdiği bir başarılı komiser ödüllendiriliyor. Bu yıl Silivri Emniyeti’nden Komiser Osman Uysal’ın ödüllendirilmesi kararlaştırılırken, başarılı polisimiz ailesi ile birlikte 1 haftalık Avrupa seyahatine çıkıyor. Prag-Budapeşte ve Viyana gezinin merkezleri.
Komiser Uysal’ı biz de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

UNUTMAYIN
Emek olmadan hiç bir şey olmaz!

YORUM YAP