Engin Akın

Van maçını ucuz atlattık!

Hafta içi oynanan Van Belediye maçı Silivrispor adına 0-0 bitmesi bile bir mucizedir aslında. Doksan dakika boyunca canla başla mücadele eden fakat sahaya bir türlü istedikleri oyunu sergileyemeyen Silivrisporlu oyuncuların maçtan önce zehirlendiğini bileniniz yoktur her halde…

Bilindiği üzere Silivrispor geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında Bergama ile oynadığı maçı 3-3 tamamlamış ardından da otobüs ile Silivri’ye gelmişti.

Silivri gelişi ve akabinde aynı haftanın içinde oynanacak olan Van maçının hazırlıklarının yapılacağı Pazartesi günü takımda banko oynamakta olan 10 oyuncunun zehirlenme belirtileri ile hastaneye koşması ayrı bir olaydır.

Bergama’da kaldıkları otelde yenilen tavuktan zehirlendikleri şüphe edilen Silivrisporlu oyuncular ile birlikte teknik heyet Çarşamba maçı için idman yapacaklarına hastanelerde serum tedavisindeydi.

Durum bu şekilde olunca ne takıma ne de teknik heyete sallamak haksızlık olur.

Zehirlenme vakası ile birlikte federasyona gerekli müracaatlar yapıldı ve Van Belediye maçının ileri bir tarihte oynamak için yapılan girişimlerde olumsuz çıktı ve maçı oynadık.

Silivri Stadı’nda oynanan ve 0-0 biten Van maçını aslında biz kaybetmedik. Kazanan bile yoktu aslında. Bu sonuç her iki takıma da yaramadı. Üstelik üstteki rakiplerinde puan kayıpları yaşaması da tuz biber oldu.

Yönetim gerekli müracaatını federasyona yaptı. Federasyondan gelen cevap ise ilginçtir, der ki federasyon, "Sizin kadronuzda 30 tane sözleşmeli oyuncunuz var ve bir şekilde takım çıkartınız” güler misin ağlar mısın?

Zehirlenme durumlarında oyuncular güç kaybeder, Van maçında oyuncular bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamadı. Durum böyle olunca da beraberlik güzel sonuç olmuştur.

Hocamız Erdal İşkar da dahil olmak üzere tam 10 oyuncumuz Bergama maçı için kaldığı otelde yediği yemekten zehirlenmiştir.
Bana kalsa o otele dava açardım.
Kaçan iki puan ve Play-Off yolunda bir yara.
Ya lig sonunda bu kaybettiğimiz puana muhtaç kalırsak ne olacak?
Kim verecek bunun hesabını?
Neyse önümüzde Salı günü oynayacağımız bir Etimesgut maçı var biz buna konsantre olalım.

YORUM YAP