Tebrikler MHP...

Milliyetçi Hareket Partisi tam da misyonuna yakışan önemli bir etkinliğe imza attığı Salı akşamı. Ali Solmaz ve ekibinin Çanakkale Zaferini olağan üstü bir içtenlik ve heyecanla izleyicilere aktarmasına söyleyecek bir söz yok tebrik etmekten başka.
MHP'nin siyasi adımları her türlü tartışmaya açıktır da bu son imza attıkları işe herkes şapka çıkartıp haklarını teslim etmeli bence.
Yaşadığımız şu zor günleri nasıl ve ne yaparak atlatırız gibi deli sorulara teslim etiğimiz aklımız sağduyuya, güce kavuştu sayenizde.
Kültür ve sanatın nasıl muazzam bir kuvvet etkisine sahip olduğunu nikah salonunda sergilenen teatral konferansta anlamış olduk. Bir de adam akıllı tiyatro salonunda, eksiksiz bir oyun hazırlama ve sahneye koyma imkanı versek o gençlere neler çıkartılar ortaya düşünün…
Toplumsal dayanışmanın etkisini de hatırladık bu program sayesinde. Yalnız olmadığımızı, nereye ait olduğumuzu, ne için mücadele etmemiz gerektiği ve geçmişimizin şanlı mazisinin yarattığı sinerjiyi hesap edin bir de…
Teröre teslim olmamak, sahip olduğumuz vatan ve milli değerler uğruna inançla savaşmak var geleneklerimizde, tarihsel geçmişimizde… Bugün farklı davranmamız düşünülemez… Geçmişte ne ve nasıl yaptıysak, yarın da aynı kararlılıkla milli değerlerimize, vatanımıza, bayrağımıza, sınırlarımıza sahip çıkacağız.
Milliyetçi Hareket adına, temsil ettiği değerlerin anlamına uygun bir etkinlik gerçekleştirdi. Onlara bu süreçte destek veren herkes çok güzel bir olayın içinde yer aldı.
Tebrikler…

RESTORAN VE KAFE İŞLETMECİLERİ TEPKİLİ
Silivri sahilde ‘çay bahçesi' adı altında hizmet veren işletmelerde içeceğin yanı sıra yiyecek menülerinin de genişlemesi gıda sektöründe hizmet verenlerin haksız rekabet gerekçesiyle tepkisine neden olmakta. Belediyenin restoran ve çay bahçelerinde satışa çıkan ürün yelpazesine göre, işgaliye fiyatlarında bir denge düzenlemesine gitmesi gerektiği savunuluyor.

BAŞSAĞLIĞI
Orçun Koyuncuoğlu'nun annesi Meliha Koyuncuoğlu Salı günü sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı. Merhumeye Allah'tan Rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

BU EVRENSEL GÜÇ SEVGİDİR
Bilimin açıklayamadığı son derece kuvvetli bir güç var. Bu güç herkesi kapsıyor ve yönetiyor , evrenin çalışmasını sağlayan her olgunun arkasında bile o var ve henüz bizim tarafımızdan tanımlanamadı....
Bu evrensel güç sevgidir.
Bilim insanları, evren için birleşik bir kuram ararken, görülemeyen en kuvvetli evrensel gücü unuttular.
Sevgi Işıktır, onu alıp verenleri aydınlatan.
Sevgi yer çekimidir, çünkü insanların birbirine çekim hissetmelerini sağlar.
Sevgi kuvvettir, çünkü bizdeki en iyiyi çoğaltır ve insanlığın kör bencilliklerinde tükenmemesine izin verir.
Sevgi için yaşarız ve ölürüz.
Sevgi Allah'tır ve Allah sevgidir.
Bu güç her şeyi açıklar ve yaşama anlam katar. Bu bizim çok uzun süredir göz ardı ettiğimiz bir çelişkidir, çünkü belki insanın evrende kendi özgür iradesiyle kullanamayacağı tek enerji olduğu için sevgiden korkuyoruz.
Albert Einstein

YORUM YAP