Sevginar Sali

Takdir etmesini de biliyoruz!

Gazeteciler genelde eleştirir, köşe yazıları çoğunlukta noksanlıklardan yola çıkarak oluşturulur… Bugün bir değişiklik yapmak istedi canım : )
Seçim maratonunda ortaya koydukları emekler fark edilmiyor diye üzülenler varsa bir kısmını telafi etmiş olalım…
Örneğin AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Güçlü; çok çalışkan, kadın. ‘Sevginar hemcinslerine torpil geçiyorsun' demeyin geçmiyorum valla… İlçe Başkanından çok çalışıyor : ) En azından onun gibi konuşup da yaparak inşa ettiklerini, sözle yerle bir etmiyor… Trene bakanlar almış mesajı!!! Seçime üç gün kala kullanılan ifadeler üzerinde daha fazla ben durmayacağım ama fısıltı gazetesi manşet yapmış bile gafını… Neyse mevzumuz o değil…
Ayşe Hanım, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak emeğinize sağlık…
Hüseyin Turan'ın bu dönem Binali Yıldırım ile özel yakınlığı dolayısıyla da sergilediği çabayı pek çok insan kolay kolay yapmaz. Belediye başkanlığı yapmış bir ismin bu denli tevazu içinde kolları sıvayıp sahaya inmesi takdiri hak ediyor.
Yeni dönem meclis üyelerimizden Mustafa Çolakoğlu'nun duruşunu, görüşlerini temsil ettiği anlayışa göre sağlam, güçlü ve etkili buluyorum. Sıfır km meclis üyesi için son derece cesur, atak ve bunlarla birlikte gelmesi beklenen şımarıklıkta ters orantıda aksine ağır başlılığı saygı uyandırıyor.
Sultan Aşkın'ın meclis üyeliğini büyük beğeni ile takip ettiğimi itiraf etmeliyim. Daha önceki meclis üyeliği adaylığı sürecini atlamışım, epey de zaman geçmiş üzerinden ama bu göreve çoktan ve ziyadesiyle hazırlıklı olduğuna dair hiç kuşku bırakmıyor. Hatta kendinden eminliği karşı tarafın özgüvenini sorgulatıyor. Siyasetçi ve kadın olarak duruşu ve dış görünüşüne özeni de belirtmek isterim; şıklığını ayrıca beğenerek takip ediyoruz : ))
Lütfü Vardar hakkında da iki kelam etmek zorundayım… Çok sevdiğim bir dostum ama sırf bunun için kimseye iltimas geçmeyeceğimi bilenler bilir. CHP'nin bu dönem ‘iyiki'lerinden biri kesinlikle… Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmadı, ‘seçim bitti keyfime bakarım' rahatlığının aksine herkesten üç, beş kat daha fazla çaba göstermesi gözden kaçmıyor.
Vardar'ı her gördükçe Semih Ayeş ile Mümün Koçoğlu'nun eksikliği yarası içimde deşiliyor : (
Ve bu dönem İBB meclis üyeleri açısından çok çok şanslı olduğumuzu düşünüyor ve Silivri'ye hizmet çabalarının bu şekilde artarak sürmesini diliyorum…
Silivri, İBB, Ankara'ya uzanmak için pek çok kolumuz var, kullanın hiçbir zararını görmezsiniz! İşleyen demir pas tutmaz!
***

Ve Pazar günü tekrar sandık başına gidiyoruz, yenilenen İstanbul seçimi için… Bu seçim öncesinde hiç kararsız görmedim : ) Herkes kararını vermiş valla… Hayırlı olsun…

YORUM YAP