Sevginar Sali

Silivri’den önce Silivrilileri kurtaralım

Benim için yazılması hem çok zor hem de çok zorunlu bir konu. Çarşamba akşamı kalp rahatsızlığı geçiren Cengiz Ağpur’a müdahale olayı çerçevesinde yeniden acı bir gerçeği idrak ettik; evet çok büyük bir hastanemiz var ama acil müdahale gerektiren konuda donanıma sahip değil. Kardiyoloji bölümündeki eksiklikle bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldık.
Belki ateş düştüğü yeri yaktı ve iki gün sonra yine unutacağız ta ki kendi canımız yanana dek.
Ünlü bir düşünür demeyeceğim, belediye başkanımızın söylediği tarzıyla uyarlayıp ifade edeceğim; "Binaları hastane yapan içindeki doktor ve hastaya müdahale konusunda yeterli teçhizattır.”
Sadece siyasiler değil, bürokrasi de olaya el atsın geri döndürülebilirken insanları kaybetmeyelim…
***
Bu vesile ile Cengiz Ağpur’a bir kez daha acil şifalar diliyorum. Zor olanını atlattı, kolay olanın üstesinden de gelip sevdiklerini mutlu edecektir, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alacağız.
Silivri’yi yönetmek ve sorunlarını çözme yetkinliği iddiasında olanlardan da konuyla ilgili iyi haberler bekliyoruz.

ADAYLIK BORSASINDAN SON HABERLER
AK Parti’de işler daha karışık göründüğü için buradan başlayalım; Metin Karakaş olmadı Hüseyin Turan, bu cephedeki sürpriz Tülay Kaynarca’nın gelme ihtimali.
CHP’de Özcan Işıklar’ın garanti durumunu sarsacak bir gelişme yok, Selami Değirmenci’nin üstün gayretleri devam ederken, Abdullah Yıldırım ile ikisi adayın kendilerini olduğu iddiasını sürdürüyor.
MHP’nin adayı Fatih Kınalı’nın öyle büyük iddiası da yok sıkıntısı da. Aslında dün arşivleri karıştırırken, epey canını sıkabilecek bir beyanatıyla karşılaştım. Yayınlayıp, yayınlamama konusunda gelgitlerdeyim. O zaman gayet masum sayılabilecek açıklaması bugün MHP’nin Belediye Başkan Adayı olarak epey rahatsızlık verici olabilir. Biraz daha düşüneyim elbet bir karar vereceğim!

YORUM YAP