Sevginar Sali

ÖNDÜL, ADD BAŞKANLIĞINA ADAY

Sivil toplum kuruluşları ve siyasi çalışmaları ile takdir kazanan, mesleki başarısı ile de yakından bildiğimiz Avukat Ceylan Öndül, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmesi beklenen Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şube Başkanlığına adaylık kararı aldı. Yönetimini oluşturmak üzere çalışmalara da başlayan Öndül'e başarılar diliyorum. ADD'ye kesinlikle yakışan bir adaylık ve de Başkanlık olur…

MEKTEBİM'DE YILDIZLI GÜNLER
Soner Can Dinler, müzik kariyerinin merdivenlerini hızlı bir şekilde tırmanırken eski okulunun Yıldızlı Günler'i etkinliği kapsamında 28 Aralık 2017 tarihinde Perşembe günü Silivri Mektebim öğrencileri ile buluşacak.
Etkinlik daveti ve yeni yıl hediyelerini takdim etmek üzere Hürhaber'i ziyaret eden Mektebim Okulları Silivri Kampüsü Müdürü Aysun Kurt ve yöneticilerinden Oğuzhan Hasdoğru ile Tuğba Baran Caner'e teşekkür ediyoruz.

KAGİD'TE DE SEÇİM HEYECANI
Silivri Kadın Girişimciler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Ocak 2018 tarihinde Pazar günü saat 16.00'da Dernek merkezinde yapılacaktır.
Birinci toplantıda çoğunluk sağlanmazsa ikincisi aynı yer ve saatte 7 Şubat 2018 (Çarşamba) günü yapılacaktır. Kuruluşundan bu yana dernek faaliyetlerini Aynur Süleymanoğlu Başkanlığında yürütmekte.

YEŞİLAY GENEL KURULU DA OCAK'TA
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Silivri Şubesi 13 Ocak 2018 tarihinde genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Dernek çalışmalarını başarıyla sürdüren, her kesime özenle dokunma gayretinde faaliyetleri yürüten Ülkenur Büke, yeni dönemde de devam etme kararlılığı içinde. Başarılarının devamını diliyoruz.

YORUM YAP