Şahin Dirik

Ondan öcü gibi korkuyorlar!

CHP Silivri'den 6 tane belediye başkan aday adayı çıkardı. Ancak bunların içinde biri var ki bir özelliğiyle net bir şekilde diğerlerinden ayrılıyor.
Bu özelliği şu; farklı partilerdeki potansiyel rakiplerinin yüreklerine fena halde korku salıyor! Size bunun kim olduğunu söylememe dahi gerek yok, okudukça kendiniz çözeceksiniz kim olduğunu. Zira sayacağım özellikler CHP'nin diğer aday adaylarının hiç birinde mevcut değil.
Sürekli gülümseyen, uysal bir yapısı olmasına rağmen rakipleri özellikle bu aday adayından adeta öcü gibi korkuyorlar... Neden korkuyorlar? Çünkü CHP Genel Merkezi'nin bu şahısı belediye başkan adayı göstermesi durumunda karşısına kim çıkarsa çıksın hiç çalışmadan bile rakibini rahatlıkla ezip geçebileceğini biliyorlar... Bu şahıs öyle bir şahıs ki sevmeyeni yok denecek kadar az, rakipleri dahi ondan korktukları ve hatta zaman, zaman kıskandıkları halde ona sempati duymaktan kendilerini alamıyorlar ki bu bir siyasetçi için çok nadir bir özelliktir.
Silivri'de tüm partilerin tabanından CHP'ye oy çekebilecek çok “joker” bir isim bu isim... Adeta bir oy mıknatısı! Bu öyle bir isim ki CHP'nin oylarını Silivri'de rahatlıkla Bakırköy, Şişli seviyesine çıkarabilir ve İBB'nin alınmasına da büyük katkılar sunabilir. Bu şahıs, CHP'nin Silivri'de en güçlü silahı...
Dinamikliğiyle, pozitif enerjisiyle, etrafına saçtığı sevgiyle yağmacıların, talancıların, rantçıların, İstanbul'a ihanet eden ve hala daha ihanet etme arzusunda olanların korkulu rüyalarından biri o. Şayet aday yapılırsa özü sözü bir, temiz ve güvenilir bir başkanlık dönemi geçireceğine dair de hiç şüphe yok... Doğru kişileri seçip düzgün bir çalışma ekibi kurarsa, Silivri'yi vizyoner projelere boğmasının önünde de hiç bir engel yok! Tüm bu saydıklarımı toparlayınca anladınız mı kimden bahsettiğimi?
Menfaatlerini karşılamadığı için son günlerde 2-3 yerel gazetecinin tepki oklarına maruz kalan da yine bu aynı aday adayı. Ama efendiliğini hiç bozmadı elbette... Peki, CHP'nin Silivri'yi tekrar kazanmasını istemeyenler ne yaptılar dersiniz? Tabi ki koşa koşa gidip bu aday adayını kötüleyen ne kadar paylaşım varsa beğendiler. Çünkü korkuyorlar, CHP'nin adayı o olursa diye ödleri patlıyor! Korku dağları sarmış ortalığı! Tek temennim bu dağların CHP Genel Merkezi'nden de görünüyor olmasıdır!

YORUM YAP