Engin Akın

Mutlu sona iki maç kaldı

Hafta sonu Silivrispor, Velimeşe deplasmanında aldığı üç puanla hayata daha da sıkı tutundu. Takım kaptanı Yunus Yaşar'ın attığı golle umuda yolculuğuna devam eden takım kalan iki maçında da puanlar almak zorunda.

İşimiz tam bitmedi.

Kalan iki maçta daha istekli olmalıyız.

Birbirimize sıkı sıkıya bağlanmalıyız.

Kimseyi ötekileştirmeden kucaklamalıyız.

Hafta sonu Erbaa ile oynayacağımız maç belirleyici olacaktır. Biz kazanıyoruz ama rakiplerimizde puan kaybetmiyor. Onun için iş öyle dışarıdan gözüktüğü gibi kolay da değil.

Mutlak puanlar almak zorundayız iç sahada oynanacak olan Erbaa maçında. Buradan alınacak bir üç puanla işin yüzde doksanı bitmiş olacak ve son maç olan Şile Yıldız maçına formalite maçı gibi çıkabiliriz.

Dediğim gibi daha sıkı olalım ve aramızda boşluk olmasın. Allah biliyor, ne biz ne de Tepecik düşsün bu grupta. Gebze düşebilir bu takımla bir gönül bağım yok.

Oldukça sıkıntılı ve zorlu geçti bir sezon.

Yaşanılanlar yordu beni. Bir o kadar da gerdi.

Artık yeter profesyonel lig boyunca iki kez böyle beter bir heyecanı yaşadık. Bir daha yaşamayalım.

Benim kadar yorulanlar da oldu onlar da sıkılmıştır bu durumdan. Artık yeter diyelim ve kalan maçlarımıza kilitlenelim ve alalım puanlarımızı, sıkıntılar bitsin ve huzur gelsin artık ilçeye.

Evet, ilçeye huzur gelsin artık.

Bitsin küme düşme heyecanları.

Biz alışmışız şampiyonluklara ve Play-Off heyecanları yaşamaya. Bu düşme heyecanı çok beter, insan çatacak yer arıyor, yazacak sayfalar arıyor.

Tam bir şeyler karalayacağım içimde kalıyor yazamıyorum, takıma olumsuz etki etmesin diye. Lig bitsin eteklerde taş kalmaz o zaman, yeter ki lig bitsin ve biz ligde kalalım.

Bu sezon 20 küsur yılı devirdik, hatta 25.yıla merhaba bile dedik. Yazmaya başlayalı o kadar çok olmuş. Bunca zaman sade yazdım kimse bana akıl sormadı. Ben yazdım onlar kendilerini toparladı. Hatalarını kongrede sürecinde anlatmaya çalıştım dinlenmedi.

Lütfen bir daha keşke beni dinleseydiniz dedirtmeyin.

Ya da bir daha keşke şöyle yapsaydık demeyecek bir yönetim oluşturalım.

Neyse yazı öyle yere gidiyor ki yine birilerinin ipliğini pazara çıkaracak. Aman diyim, sımsıkı olalım ve Erbaa ve Şile maçlarını çevirelim lehimize.

Ben hala ayrı yerdeyim. Hala aynı isimlerin yanlışlığını savunuyorum. Kalın sağlıcakla. Erbaa maçı seyircisiz ama BELEŞ TEPE var. Orada buluşalım.

YORUM YAP