Sevginar Sali

Kutlu’dan güzel dokunuşlar

Pazar sabahı işe geliyorum Silivri sessiz sakin… Akşam saatlerinde yaşanacak curcunadan eser yok henüz… Bölge Trafiğin oraya gelince nöbetteki polislere ilişti her sabah olduğu gibi gözüm. Arabayı ofis yerine bir pastanenin önüne sürüp, bir sürü poğaça alıp götürmek geçti içimden; cesaret edemedim. Dışardan güvenlik nedeniyle pek bir şey kabul etme taraftarı olmadıkları, genelde Silivrili olmayan görevlilerin nöbete geldiğini (kendini tanıt et gözümde büyüdü), o poğaçaların yanında sıcak bir çay götüremeyeceğimi düşününce kuzu kuzu ofise geçtim… İçimde de kaldı ne yalan söyleyeyim. Pazar akşamı evde oturmuş yeni yılı beklerken, sosyal medyada AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun ekip arkadaşları ile birlikte benim sabah niyet edip, cesaret edemediğim şeyi yaptığını görünce çok mutlu oldum. Vatandaş olarak bizim yapamadığımızı, halkın temsilcileri olarak onlar daha kolay yapabiliyor ve yaptıklarında da çok güzel oluyor!
Kutlu'yu daha sonra Yolçatı'da 10 ila 13 yaş arasında gençlerin kurduğu spor kulübü binasında görünce AK Parti İlçe Başkanı daha bir sevimli göründü gözüme : )
Öncesinde bölge milletvekili ile gerçekleştirilen Kavaklı ve Ortaköy ziyaretleri de var…
Yılbaşı üstü sakin sakin oturmak varken!
Siyasetçi dediğin hayatımıza hoşluk katacak, ışık saçacak, umut verecek… Kutlu'nun tutsaklığı ortadan kalkınca neler yapabileceğine işaret sayın bunları, ben öyle yaptım. Ve ne olursa olsun bir insana özgürlük yaraşır! Ona yapacağınız en büyük kötülük özgürlüğünü elinden almanızdır ama iyilikle ama kötülükle!
Neyse konuyu dallandırıp budaklandırmaya hacet yok! Rıfat Kutlu'nun 2017 finalini ben pek sevdim, 2018'de böyle devam ederse takip ve beğenileri artar, kalıcı da olur kanımca : )

YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Ocak 2018 Salı bugün 16.00'da gerçekleştirilecek.
Silivri Belediye Meclisi'nin 02/01/2018 Salı tarihine rastlayan Ocak Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 16.00'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;
1- Belediye Meclisinin 2018 yılı çalışma takviminin görüşülmesi.
2- Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için komisyon oluşturulmasının görüşülmesi.
3- İBB Emlak Müdürlüğüne tahsisi yapılan ilçemiz Alibey Mahallesi, 262 ada 1 parseldeki belediyemize ait bina ve deponun tahsisinin iptalinin görüşülmesi.
4- İlçemiz sınırları içinde bulunan isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesinin görüşülmesi.
5- Belediyemizde 2018 yılında mevsimlik işçi çalıştırılmasının görüşülmesi.
6- Belediyemizde 2018 yılında geçici işçi çalıştırılmasının görüşülmesi.
7- Belediyemizde 2018 yılında sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülmesi.
8- Belediyemiz kadrolarında derece ve unvan değişikliğinin görüşülmesi.

EMNİYETTEN UYARI
Emniyet uyarıyor; “Telefonda kendisini polis, savcı, asker olarak tanıtıp adınız veya banka hesabınıza FETÖ/PDY terör örgütüne karıştı diyerek para veya altın isteyenlere inanmayın…” Uyarılar devam ettiğine göre inananlar var hala… Dikkatli olun, aile içinde bu konuları konuşup, görüşün…
İyi haftalar…

YORUM YAP