Sevginar Sali

Koçer, esnafla iç içe...


Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, seçildikten sonra birkaç çam devirdi de bugün bulunduğu koltuğa nasıl geldiğini unutmamış. Esnaf ziyaretlerini rutine bağlayıp sürdürmesi çok güzel bir olay. Üyeler ile kurduğu bu yakın diyalog sayesinde gönüllerini aldı, başkanlığı kazandı. Hep eleştiriyor değiliz, yaptıklarını da kimse unutmadı özellikle bizzat yaşayanlar ama ders aldığını hissettirmesi ona karşı yaklaşımların yeniden yapılanmasını zorunlu kılıyor. Kiminle nasıl bir ilişki içinde olduğundan daha önemli ayrıca üyeler ile bağları.

Ayıp yahu, insan biraz utanır!
Cumartesi akşamı malum Gerçek Gazetesi Silivri Temsilcisi Müge Cesur’u Samet Özmen ile evlendirdik. Genç çiftin evlilik haberini yarın okuyabilirsiniz gazetemizden de takı kuyruğunda yaşanan bir sıkıntıyı paylaşmasam çatlarım.
Bütün millet kuyruğa girmiş sırasını beklerken; Milletvekili Tülay Kaynarca’ın eşi Yavuz Kaynarca, Silivri Belediyesi eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu ve de İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar o kadar bekleyen insanı eze eze kaynak yapıp takılarını taktı. Kuyrukta bekleyen İsmet Kirazpınar da bir zamanlar seçilmiş zümresine ait olduğunu anımsadı bir anda. İkram Hoca yine efendiliğinden geldi özür diledi, iştirak ettiği ayıp gerçeğini ortadan kaldırmasa da bu...
Ah siz insanları saymazsanız aynı karşılığı alırsınız… Bunları da yaz alacak defterine Silivri Doğruları : )))

HAZİRAN MECLİSİ BUGÜN
Silivri Belediye Meclisi’nin 02/06/2014 Pazartesi tarihine rastlayan Haziran Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde:
G Ü N D E M :
1-Silivri Alipaşa Mahallesi Güneyi, 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazların görüşülmesi.
2-Silivrispor Kulübü Halk Oyunları Topluluğunun Folklor Festivallerinde görevlendirilmesinin görüşülmesi.
3-Silivri Eski Sporcular Yöneticiler ve Antrenörler Derneğinin futbol turnuvasında görevlendirilmesinin görüşülmesi.
4-İlçemizin onaylı 1/1000 ölçekli uygulama imar planları ile ilgili plan notu değişikliğinin görüşülmesi.

GÜNÜN SÖZÜ
‘‘Eğer bir çiçeği seversen koparma, bunu yapma. Çünkü eğer koparırsan ölür ve senin sevdiğin şey olmaktan çıkar. Eğer bir çiçeği seversen bırak olduğu gibi kalsın. Aşk sahiplenmek değildir. Aşk olduğu gibi kabullenmektir.’’ Osho
İyi haftalar...

YORUM YAP