Sevginar Sali

Karakaş, Davutoğlu’yla yakın temasta

Günümüz gerçekleri kadar sosyal medya yansımaları da gündemi belirleyen etkenler arasında yerini sağlamlaştırdı. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, dün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile objektiflere birlikte yansıdığı resimleri "Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ile Silivri üzerine sohbet ettik. Silivri'ye birkaç kez geldiğini ve isim isim tanıdıklarını söyledi. Hem mutlu oldum hem de şaşırdım. Meğer ne çok tanıdığı varmış! Ve Silivri'mize özel selamlarını ilettiler…” notuyla paylaştı.
Bu resmin taşıdığı en önemli mesaj AK Parti’nin Silivri’de yetişen ve halen daha burada tartışılmaz bir etkiye sahip ismi Metin Karakaş’ın, Genel Başkan ile iletişiminin iyi olmasına dair… Karakaş’ın Silivri semalarında geçmişe nazaran hareket alanı daha az olsa da etkisinin devam ettiği, yeni görev bölgelerinde sıkı bir çalışma içinde olduğu.
Davutoğlu’nun Silivri selamına; Aleykümselam… Bizzat tanıdıklarına gelince; biri Kırıkçı Ailesi…  
Karakaş hakkında da hayırlısı : )

GÜNÜN SÖZÜ
Hazır sosyal medya ve yansımalarından yola çıkmışken; günün sözünü de çıkartalım aradan…
"Başarı için ömrünün bir bölümünde bedel ödemeyenler, başarısızlıklarının bedelini bir ömür boyu öderler...
Tüm dostlarıma başarılar dilerim. Silivri’de yaşamak güzeldir...”
Silivri Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Arslan
***
Valla çok doğru bir söz… Işıklar iki gün izle ayrıldı; yerine Arslan vekalet edecek. Kolay gelsin Sayın Başkan Vekili…

CHP’DE KONGRE HAZIRLIĞI
Uzun bir aradan sonra dün CHP İlçe Başkanlığına ziyarette bulundum. ‘Hayırlı olsun’, ‘iade-i ziyaret’ gibi bir başlık koymak istemiyorum bu buluşmaya (onlar da var da) gerçekten bir gazeteci olarak parti merkezine çok uzun zamandır gitmemiş olmanın ayıbını üzerimden atmak istedim. Güzel havanın ve gözlerime yapışan, bilgisayarın başında çok durmaya yorduğum,ağrının da etkisi var tabi : )
CHP’de bürokratik işlemler devam ediyor. Önümüzdeki hafta muhtemelen Suna Göçengil işleyen ilçe kongresi takvimi ile ilgili adaylık açıklamasını gerçekleştirecek. 6 Aralık’a kalmadan 29 Kasım’da kongreyi tamamlamış olmayı hedefliyor İlçe Başkanı.
Sorunsuz bir süreç vaat ediyor mevcut koşullar. Farklı bir aday çıkmayacak gibi. Genel merkezdeki çalkantılara karşın yerelde sorunsuz bir kongre CHP’ye fena gelmez. Gerçi parti içi devinimlerin ben her zaman faydalı olduğuna inanırım… İçten misafirperverliğiniz için teşekkürler Suna Göçengil...

YORUM YAP