Sevginar Sali

HAYIRLI OLSUN

Hafta sonundan bu yana değinemediğim iki konu vardı…

BİRİNCİSİ; SİLİVRİ ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI RECEP AKINCI, 10 Mart'ta gerçekleştirilecek genel kurulda yeniden aday olduğunu Cumartesi günü Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Malumun ilanı bir açıdan da… Hayırlı, uğurlu olsun… Akıncı, yeniden aday olmaması için görevini üstlendiği dönemde hiçbir sebebe izin vermedi. Duruşu, duyarlılığı, imkânların el verdiği ölçüde ortaya koyduğu çabası inkâr edilemez. Yolu açık olsun…

İKİNCİSİ; İYİ PARTİ İLK İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. İl Delegasyonunda kadınlara tanınan fırsatlar için öncelikle teşekkür ve tebriki bir borç biliyorum.
Kongre öncesi İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ile gerçekleştirdiğimiz mülakatta ilçe başkanlığı ve oluşturduğu yönetim üzerinde Arkazlar'ın etkisini sormuştum. “Pazar günü bu sorunun yanıtını herkes görecek” dedi. Halil Narlı, Harun Yılmaz gibi Arkazlar'la bütünleşen isimler artık İYİ Parti'nin ilçe yönetiminde yok!
Yani Ersaraç'ın genç bir isim olması ‘yaşlı kurtlara' kolay yem olacağı endişesini kısa sürede bertaraf etti…
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum…

SULAR BULANMADAN, DURULMAZ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile yeni yılın ilk söyleşisini dün gerçekleştirdik. Konuştuklarımızın ayrıntılarını haberinden okursunuz da ben size biraz Başkan Bey'in ruh halinden söz edeyim : ) Uzun zamandır ilk kez acayip rahatlamış, gerilimlerden kendini sıyırmış, doğru şeyler yaptığının huzuru içinde bir izlenim bıraktı bende… Açıkçası hafta sonu Ankara'da harcadığı kurultay mesaisinden sonra farklı bir beklenti içine girmiştim. Pazartesi günkü mecliste sergilediği sükûnetti de mali müşavir/muhasebeci konuklara yordum ama kendi iç dinginliğiymiş : )) Özeleştiri kabiliyeti gelişmiş, alçakgönüllü tavırları emeklerinin karşılığını alıyor olmanın verdiği rahatlık içinde… “Ne fırtınalarda bu denizi iki defa limana güvenle yanaştırdım, yine yaparım” cümlesi ile söyleyeceklerimi noktalıyorum : )

YORUM YAP