“GÖNLÜMÜZ, KAPIMIZ HERKESE HER ZAMAN AÇIK OLACAK”

“GÖNLÜMÜZ, KAPIMIZ HERKESE HER ZAMAN AÇIK OLACAK”

21.01.2019 10:54:53

“Hiçbir ayrım, kısıtlama yapmadan herkese gönlümün açık olduğunu söylemek istiyorum” diyen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Tüm Silivrililerin oylarına talibiz. Kapımız herkese her zaman açık olacak ve Silivri kazanacak” şeklinde konuştu.

“Bütün hazırlıklarımızı tamamladık, dersimize çalıştık, sırtımızı önce Allah'a sonra da Silivri halkına dayayıp emin adımlarla yolumuza yürüyeceğiz” diyerek Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini ifade eden Volkan Yılmaz, tüm Silivri halkının oylarına talip olduğunu vurgulayarak yerel yönetim anlayışının ipuçlarını Hürhaber'e anlattı. “İki elimi sonuna kadar açtım, ellerimi tutup bana güç verecek Silivrililerle kucaklaşmayı hasretle bekliyorum” şeklinde yerel iktidar yolculuğunda benimsediği anlayışı tarif ederken de “Silivri Belediyesine geldiğimiz gün eğitim, kültür ve spor seferberliği başlatacağız” dedi.

“SİLİVRİ ÖZELİNDE BİR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”
Sevginar SALİ: Silivri'nin Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bırakılma düşüncesi ilk olarak nasıl doğdu ve ne şekilde gelişti?
Volkan YILMAZ: Biliyorsunuz Cumhur İttifakı genel seçimlerde AK Parti ve MHP'nin ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarmasıyla oluştu. Cumhur İttifakı esasında cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin doğal bir sonucu. Yasal düzenleme yapılmamasına rağmen bir prensip anlayışıyla yerel seçimlerde de Cumhur İttifakının devam ettirilmesi noktasında hem fikir olundu. Bir ara Cumhur İttifakı zedelendi. Grup toplantılarında liderler bu yerel seçimde yollarına ayrı bir şekilde devam etmeleri gerektiğini düşündüklerini söylediler. Ama bu iş çok kısa bir sürede tamir edildi. Ve tekrar geriye dönülüp, yine yasal düzenleme olmaksızın, yerel seçimlerde cumhur ittifakının devam etmesi yönünde karar verdiler. Cumhur İttifakının Silivri'deki MHP'ye bırakılması diye bir konu özelde konuşulmadı. Benim şahsi kanaatim; çok görüşmelerin içinde değilim ama biliyorsunuz bu süreçte liderlerin birbirine yaptığı karşılıklı jestler oldu. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ilk olarak İstanbul'dan akabinde de İzmir ve Ankara'dan aday çıkarmayacağını söyleyerek başlattı. Bunun getirdiği sonuçlarda da AK Parti'nin yetkilileri ve Cumhurbaşkanı da bir takım jestlerle buna karşılık verdiler. Ben de Silivri, Maltepe ve Beşiktaş'ta MHP'nin adaylarının desteklenmesini bu bağlamda değerlendirmek istiyorum, Silivri özelinde bir konunun konuşulduğunu düşünmüyorum.

“SİLİVRİ'NİN MHP'YE VERİLMESİ AK PARTİ'NİN ADAY ADAYLARIYLA ALAKALI BİR KONU DEĞİL”
Sevginar SALİ: 9 Aday adayları yerine sizin belediye başkan adaylığınızı özellikle AK Partili seçmen kendisine nasıl açıklamalı?
Volkan YILMAZ: Maltepe ve Beşiktaş'ta kaç tane aday adayı olduğunu bilmiyorum. Burada konu 9 tane aday adayının yetersizliği, değersizliği veya onlarla sonuç alınamayacağına inanmamak değil. Buradaki anlayış bence MHP'ye verilmesi gereken ilçelerin bir şekilde seçildiği. Buradaki 9 tane aday adayı arkadaşı Silivri özelinde önemsiyorum. Hepsi birbirinden değerli şahsiyetler. Dolayısıyla onlarla alakalı bir durum değil Silivri'nin MHP'ye bırakılması. Onların değersizliği ya da beğenilmemesi söz konusu değil diye düşünüyorum.
Sevginar SALİ: “AK Parti Silivri'yi mevcut aday adaylarıyla kazanamayacağını gördüğü için Silivri'yi MHP'ye bıraktı” görüşü hakkında ne düşünüyorsunuz?
Volkan YILMAZ: Kesinlikle katılmıyorum.

“AK PARTİ'YE GÖNÜL VEREN VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINI ALMAKTA HİÇ ZORLANMAYACAĞIM”
Sevginar SALİ: AK Partili seçmen neden size oy vermeli?
Volkan YILMAZ: Esasında bu sorunun cevabı çok basit. Biz nasıl ki 18 Haziran seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiysek, nasıl ki İstanbul'da 36 ilçede ve büyükşehir belediye başkanlığında AK Partili adayları destekleyeceksek burada AK Parti'ye gönül veren seçmenlerin de bizlere oy vermesinden doğal bir şey olmadığını düşünüyorum ben.

“SİLİVRİ'DE YAŞAYAN HERKESİN OYUNA TALİBİM”
Kaldı ki ben Silivri'de bunu AK Parti ve MHP'ye indirgemeden Silivri'de yaşayan herkesin oyuna talibim. AK Parti'ye gönül veren vatandaşlarımızın oylarını almakta hiç zorlanmayacağım gibi çok iddialıyım. CHP'ye, İYİ Parti'ye, SP'ye, DP'ye ve diğer siyasi partilere gönül vermiş tüm seçmenlerin oylarına talip olacağımı ve bunu başaracağıma yürekten inanıyorum.

“YEREL ANLAMDAKİ SEÇİMLERDE İDEOLOJİK TERCİHLERDEN ÇOK KİŞİLERİN, PROJELERİN VE O KİŞİLERİN İNANDIRICILIĞI ÖNE ÇIKACAK”
Sevginar SALİ: Cumhur İttifakı'nın adayısınız onların size oy vermeyi düşünmesi doğal bir süreç. Peki, Millet İttifakı seçmenleri neden size oy vermeyi düşünmeli?
Volkan YILMAZ: Sonuç itibariyle ben mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanı adayıyım. Belediye başkanlığı seçimlerinde seçmenin oy verme eğilimi çok farklı oluyor. Yerel seçimin dinamikleri çok farklı oluyor. Tabi ki ideolojik olarak partisine oy verecek insanlar olacak ama bir bakın genel seçimlerdeki partilerin yerel seçimlerdeki oy dağılımlarında çok farklılıklar göreceksiniz. İnsanlar Silivri'ye hizmet edecek insanı parti gözetmeksizin projeleriyle, açıklamalarıyla yani onlara dokunuşuyla oy verme eğilimleri değiştirebiliyorlar. CHP'li seçmen zaten bana uzak bir seçmen değil. CHP'ye hem gönül hem oy vermiş çok sayıda arkadaşım, sosyal çevremde çok sayıda insan, ailem, akrabalarım var. Ben inanıyorum ki onlar çeşitli zamanlarda, çok değişik partilere yerel seçimlerde oy vermiş insanlar. Dolayısıyla ben onların oylarına talibim ve oylarını büyük bir ölçüde alacağımı düşünüyorum. Çünkü bu bir hizmet yarışı ve yerel anlamdaki seçimlerde ideolojik tercihlerden çok kişilerin, projelerin ve o kişilerin inandırıcılığının öne çıkacağını düşünüyorum.

“ELEŞTİRİYE AÇIK BİR İNSANIM”
Sevginar SALİ: 20 günlük Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adaylığınız sürece sizce karşılaştığınız en haksız eleştiri ne oldu?
Volkan YILMAZ: Öyle çok haksız bir eleştiriyle karşılaşmadım. Eleştiriye de açık bir insanım. AK Partili arkadaşlarımızdan, yöneticilerimizden yapılan eleştiriler de olmuştur. Bunları doğal karşılıyorum. Çünkü Silivri'deki adaylığımızın açıklanmasında orada emek veren, gönül veren insanların gönlünün soğuması veya bir tepkinin oluşması çok doğal. Seviyesizce bir eleştiriyle hiç karşılaşmadım. Makul ve mantıklı eleştirilerle karşılaştım ve işin açıkçası beni üzen hiçbir eleştiri de olmadı.

“SEÇİMDE KADINLARA ÇOK GENİŞ BİR PASAJ AÇACAĞIM ÇOK ÖNEMLİ PROJELERLE GELECEĞİZ”
Sevginar SALİ: Seçim çalışmalarınızda sizi en çok motive eden şey ne?
Volkan YILMAZ: Yoğun tempoyu kaldırabilecek gücü Silivri halkından buluyoruz. Gittiğim her yerde, dokunduğum her insanda o elektriği alıyorum. O elektriği almasam inanın bir gün, ikinci gün tamam ama üçüncü gün insan pes edebilir. Dokunduğum her yerde biraz daha onlara dokunmam gerektiğine dair inancım çoğalıyor. Gittiğim bir toplantıdan sonra türevi şeklinde en az 3-4 toplantı ile bana geri dönüş oluyor. Mesela geçen günlerde Selimpaşa'da hanımlarımızla bir ev toplantısına gittim. Şunu ifade etmek istiyorum; MHP erkek egemen bir parti. MHP'ye oy verenlerin sayısına bakıldığında erkeklerin daha yoğun olduğunu görüyoruz. Seçim çalışmalarımızda bu ev toplantılarını çok ihmal etmişiz. Ben 25 ve 27. dönemde iki defa milletvekili adayı oldum. Buralarda kadına temas edememişiz. O ev toplantılarını yaptığımda inanın geri dönüşleri çok farklı oluyor. Çok değişik fikirler çıkıyor. Ben bu seçimde kadınlara çok geniş bir pasaj açacağım çünkü kadınlarımıza çok önemli projelerle geleceğiz. Onları belki de seçimin tam merkezine oturtacağım. Çok önemsiyorum çünkü kadın dendiği zaman çocuk akla geliyor, çocuğun okula başlamasından üniversite sonuna kadar ki eğitimi geliyor, evdeki engelli ve yaşlı bakıma muhtaç analarımız babalarımız geliyor. Hamasi bir söylem oluyor ama kadın toplumun direği, tam ortasına oturuyor.

“KUTUPLAŞTIRICI, AYRIŞTIRICI BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTMEYECEĞİM”
Sevginar SALİ: Nasıl bir seçim kampanyası var aklınızda?
Volkan YILMAZ: Mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar, adaylığım açıklandıktan sonra beni arayıp tebrik etti. Birkaç dakikalık çok faydalı bir konuşma gerçekleştirdik. Ben kendisine bu seçimde ülkenin içinden geçtiği atmosferi de düşünerek kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı, söylemlerin bel altına indiği bir üslupla seçim kampanyası yürütmeyeceğimi söyledim. Kendisinin de bu yönde beyanı oldu. Seviyeli bir o kadar da kararlı, tutarlı bir politikayla seçim çalışmalarımı sürdüreceğim. Mevcut belediye başkanını eleştirirken onun vatandaşlarımıza verdiği sözler, yapamadıkları ve bizim yapacaklarımız noktasından hareketle bir propaganda yapacağım.
Kendisine de, Silivri'ye ondan önce başkanlık yapmış çok değerli belediye başkanlarına da teşekkür ediyorum. Taş üstüne taş koyan herkese teşekkür edeceğiz. Yaptıkları olumlu şeylerle ilgili gereksiz eleştirilere girmeyeceğim ama vaat ettikleri halde yapamadıklarını, bizim yapacaklarımızı anlatarak bu seçim kampanyasını yürüteceğiz.

“SİLİVRİ BELEDİYESİNE GELDİĞİMİZ GÜN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SPOR SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ”
Sevginar SALİ: Mevcut yerel yönetimin söz verip de yapılmayanlar çok mu fazla? Size daha iyisini yapabilecek misiniz?
Volkan YILMAZ: Geçen gün Silivri'nin kronikleşen sorunlarına yönelik yapılan bir anket sonucunu inceledim. O anket beni çok şaşırttı. Silivri'nin çok farklı problemler beklerken, %70 gibi bir oranla Silivri'nin otopark ve ulaşım sorunu önüme geldi. Çok enteresan 10 kişiden 7'si otoparktan, trafikten şikayet ediyor. Belediye başkanının 10 yıllık hizmet dilimini düşünün. Bir otoparkın maliyeti ne kadar? Belediye başkanı 10 yılda Silivri'nin merkezine bir otoparkı nasıl inşa edemez? Bu trafik keşmekeşini nasıl çözemez?
E-5'in alt tarafını Güney, üst tarafını da Kuzey olarak adlandırırsak şu an E-5 karayolu Silivri'yi Çin Seddi gibi ortadan ikiye bölmüş. Silivri'nin boğazını sıkmış. Güneyindeki insan Kuzeyine, Kuzeyindeki insan Güneyine hem yaya hem de araçla geçmek için akla karayı seçiyor. Bu problemin çözülmesi çok zor değil. Çözülmesi gerekir.
İstanbul'da 39 ilçe var. Adalar'ı çok bilmiyorum ama Adalar ve Silivri dışında her ilçede Kültür Merkezi var. Silivri'de bir kültür kompleksi yok.
Sahil şeridi Cenab-ı Allah'ın bir lütfu. Onun dışında insanların gezeceği, bir hava alacağı, dolaşacağı ücretsiz bir kamu parkı yok. Düşünün insanların ailesiyle oturup piknik yapacağı bir alan bile yok. Çok mu zor bunları yapmak?
Boğluca Deresi çevresi; herkes yetkiyi birbirine atıyor. Belediye başkanına sorduğunuzda orası büyükşehir sınırları dahilinde deyip işin kolayına gidebiliyor.
Silivri'de çocuklarımızın spor yapabileceği bir kapalı spor salonu yok. Olan kapalı spor salonu belki 30-40 yıllık bir salon. Silivri'nin çocuklarımızın içinde yüzme öğrenebileceği bir kapalı spor komplesine ihtiyacı var.
MHP'nin halihazırda Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak bizim belediyecilik anlayışımız sosyal belediyecilik olacak diyorum. Kooperatiflerin öne çıktığı bir belediyecilik olacak. Sosyal paylaşımın hakça, adilce bölüşüldüğü ve zenginin fakire hiçbir farkının olmayacağı bir belediyecilik olacak. Devletimizin eğitimde fırsat eşitliği yaratması gerekiyor. Ama baktığınız zaman iyi bir özel okulda yetişen çocuk devlet okulunda yetişen çocuğa göre amiyane tabirle maça 3-0 önde başlıyor. Silivri Belediyesi'ne geldiğimiz gün eğitim, kültür ve spor seferberliği başlatacağız. Silivri'de biz şunu söyleyeceğiz; her çocuk ilkokulu bitirene kadar bir yabancı dil öğrenecek. En az bir enstrüman çalabilecek. En az bir spor dalında lisanslı sporcu olabilecek. Resim, müzik, tiyatro vb. bir kültür alanında da faaliyet yapacak. Yani parası olanla parası olmayanın çocuğunun hayata eşit başlamasını sağlayacağız.

“TEMEL AMACIMIZ KAMU GÖREVLİSİ OLARAK FIRSAT EŞİTLİĞİNE KATKIDA BULUNMAK OLACAK”
Temel amacımız kamu görevlisi olarak fırsat eşitliğine katkıda bulunmak olacak. Böylelikle gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar edinmesinin de önüne geçmeyi hedeflemiş olacağız. Donanımlı bireyler yetişmesi için çalışacağız. Bundan sonra Silivri'yi, ülkeyi yönetecek kadrolar buralardan gelecek dolayısıyla biz böyle gençliği yetiştirirsek Silivri'de daha emin ellerde olacak diye düşünüyorum.
Benim de iki çocuğum var. Biri 5, biri 2 yaşında. Çocuklarda ciddi anlamda televizyon, bilgisayar bağımlılığı var. Okul sonrası çocuklarımızı faaliyet alanlarına yönelttiğimizde inanın ekran başında geçirecekleri vakit çok azalacak. Ev hanımlığı yapan annelerin en büyük problemi çocukların okuldan sonra boş vakit geçirmesi. Bunların hepsi parayla oluyor. 3 çocuklu bir aile özel kurs masraflarının altından nasıl kalkabilir? Ama biz bunları ücretsiz sağlayacağız. Okullar, Okul Aile Birlikleriyle kapsamlı, nitelikli bir koordinasyonla projelerimizi hayata geçireceğiz. Velilerden para toplama dönemi bizim yerel iktidarımızda son bulacak.
Eğitimi, sporu, sanatı koşar adımlarla geliştireceğiz. Silivri Belediyesinin web sayfasına girdiğiniz zaman eğitim, sanat, spor bunların hepsi var gibi gözükmek noktasında kalmış. İşlevsel mi bence değil.

“SİLİVRİ'NİN MERKEZİNE İNSANI KOYACAĞIZ, HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Sevginar SALİ: ‘Mutlu çocuklar, mutlu aileler' gibi bir süreç canlandı bu anlattıklarınızla gözümde?
Volkan YILMAZ: Kesinlikle. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar iyi bir gelişim imkanı sunarsak geleceğimize o denli katkı sunmuş oluruz. İnanın hiçbir anne partizan değil. Siz bir anneyi projelerine inandırırsanız inanın onlar belediye başkanını seçerken partinizi görmeden isminizin üzerine mührü vuracaktır diye düşünüyorum.
Silivri'nin merkezine insanı koyacağız. Ellerimi iki yana kocaman açacağım ve herkesi kucaklayacağız. Herkesle el ele tutuşacağım ve o halka öyle büyüyecek ki çok farklı insanlarla bir arada birçok şeyi başaracağımıza inanıyorum.

“ÇÖZÜLMEYECEK SORUNUMUZ YOK YETER Kİ ÖNEMSENSİN”
Sevginar SALİ: Anlattıklarınız çok güzel şeyler bunları yapabileceğinize insanları inandırabilecek misiniz?
Volkan YILMAZ: Bunları hayata geçirmek zor olmakla beraber imkansız değil. Bunları başarmış yerler, örnekler var. Biz de başarabiliriz. Başardığımızda da insanların bizim elimizden tutmak için yarışa gireceğine inanıyorum. Bu sinerji ile yaptıklarımızı daha da ileriye taşıyacağız. İnanın çözülemeyecek problem yok. Yeter ki önemseyin, üzerinde durun…

“HALKA RAĞMEN BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM”
Sevginar SALİ: Yaptığınız görüşmelerde insanlar sizden ne istedi?
Volkan YILMAZ: İnsanlar her yerde olduğu gibi Silivri'de de kendilerine dokunulmasını, değer verilmesini istiyorlar. Ben misal veriyorum Gümüşkaya'ya bir proje veya hizmet götürürken önce bunu Gümüşyaka halkıyla, muhtarlarımızla, siyasi parti temsilcileriyle, kanaat önderlerimizle görüşeceğim, konuşturup tartıştıracağım gerekirse mini anketler yaptırıp çıkan sonuçlara göre yapacağım. Halka rağmen bir şey yapmayacağım.
Sevginar SALİ: Bunlar bize yabancı söylemler değil. Ama sanki mührü eline alan değişiyor!
Volkan YILMAZ: Değişmeyeceğimi ve söylediklerimi yapacağımı görmek için mührü vermeniz lazım o zaman!

“ARKADAŞLARIM BENDEN ŞİKAYET EDECEK AMA VATANDAŞLAR ETMEYECEK”
Sevginar SALİ: Nasıl bir belediye başkanı olacaksınız? Buna ilişkin ‘İnsanlara şunu asla söylenmeyeceğim' dediğiniz kırmızı çizgileriniz var mı?
Volkan YILMAZ: “Belediye başkanına bir türlü ulaşamadım”, “Belediye başkanı nerede, gören var mı?” lafını kimse söyleyemeyecek mesela. Yine kimse “Belediye başkanının kapısı kapalı” diyemeyecek. Belki çok yorucu olacak ama yola çıkarken bunun bilincindeydim.
Kimse “Kendi yandaşlarını, partililerini belediyeye doldurdu”, “Partizanca burayı yönetti” diyemeyecek. Belki en çok benim arkadaşlarım benden şikayet edecek ama vatandaşlar etmeyecek. 200 bine dayanan bir nüfusun yükü omuzlarıma gelecek. Çok ağır bir yük. Silivri'nin bütçesindeki bir kuruşun hesabı o 200 bin insanın hakkı hukuku. Onu hakkaniyetle dağıtacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

“KİMSEYE AYRIMCILIK YAPMADAN, GÖREVLERİ EHLİYET VE LİYAKAT ÜZERİNE DAĞITACAĞIM”
Hiç kimseye ayrımcılık yapmadan, hiçbir şekilde kişinin siyasi görüşüne bakmaksızın görevleri de ehliyet ve liyakat üzerine dağıtarak yapacağım. Çünkü bu anlattıklarımı tek başıma yapamam. Bunlar çok ciddi ve çalışkan kadrolarla yapılabilecek şeyler. Ben nasıl ki ‘5 yılda çok büyük fedakârlıklar yapacağım, gecemi gündüzüme katacağım' diyorsam benim idari kadrom, teknik ekibim ve personelim de buna hazır olmalı.

“BENİMLE BERABER KOŞUP VATANDAŞLA DERTLENECEK KADROLARI KURACAĞIM”
Ben koşarken arkamda duran insan istemeyeceğim. Benimle beraber koşup vatandaşla dertlenecek kadroları kuracağım. Buna ayak uyduranlar benimle devam edecek, uyduramayanlarla da yollarımızı ayırıp bu tempoda çalışabilecek arkadaşlarımızla yol yürüyeceğiz.

“HIRSLI OLMAMAKLA BİRLİKTE İDDİALI BİR SİYASETÇİYİM”
Sevginar SALİ: Meclis çoğunluğu olmayan belediye başkanı nasıl çalışır, başarılı olabilir mi?
Volkan YILMAZ: Bir kere ben buna inanmıyorum. Hırslı olmamakla birlikte iddialı bir siyasetçiyim. Bu seçimlerde göreceksiniz çok enteresan sonuçlar yaşanacak. İddialı bir meclis yapısıyla da halkın huzuruna çıkacağız. MHP'nin sürpriz sayıda meclis üyesi çıkaracağını şimdiden size söylemek istiyorum.
Ama farz edelim sizin söylediğiniz gibi oldu mecliste çoğunluğu elde edemedik… Öncelikle ellerimi iki yana açacağım tüm Silivri halkını kucaklayacağım dedim. En nihayetinde Silivri'nin halkının seçtiği meclis üyeleri benim başımın üstünde yerleri var. Çok değerli şahsiyetler var. Silivri'yi beraber yöneteceksek, ben de Silivri'nin yararına projeler üreteceksem o arkadaşlarımın bana destek vermemesi gibi bir problem olabilir mi sizce?
Ben Silivri'yi imar rantına açmayacağım. Silivri'yi kimseye peşkeş çektirmeyeceğim. Çok seviyeli bir meclis olacak. Vatandaş tarafından seçilen bütün meclis üyeleriyle uyum içinde çalışacağıma emin olabilirsiniz. Hayalimiz, derdimiz, tasamız Silivri'yse anlaşacağız.
Meclis çoğunluğu olmayan belediye başkanı örnekleri de çok var zaten. Cumhur İttifakı ve MHP'nin meclis çoğunluğunu sağlayacağından şüphem olmamakla birlikte, aksi yönde bir durumda da hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.
Sevginar SALİ: Seçildiğiniz taktirde belediye kadrolarına ilişkin tasarrufunuza cevap olacak açıklamayı yaptınız ama ayrı bir parantez daha açalım mı?
Volkan YILMAZ: Liyakate, iş sorumluluğuna sahip, hizmet ile çalışma tempomuz ve anlayışımıza uyan arkadaşlarla çalışacağız. Hangi görüşten olduklarının hiçbir önemi yok. Ekibimize bu yönde yeni ilaveler olacak kuşkusuz. Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir derdimiz yok, Silivri'de yaşamayı, çalışmayı hepimiz için daha sorunsuz ve güzel yapmak amacıyla halkın güveni, oyuna talibiz.

“KARŞIMA KİM GEÇECEK OLURSA OLSUN FARK ETMEZ”
Sevginar SALİ: Rakibiniz kim olsun istiyorsunuz?
Volkan YILMAZ: Ben sahadayım, çalışıyorum, diğer siyasi partilerin rakipleriyle inanın hiç alakadar olmuyorum. Ben eski profesyonel futbolcuyum. Formamı giydim, kramponlarımı ayağıma geçirdim artık karşıma kim geçecek olursa olsun fark etmez.
Sevginar SALİ: Silivri'de oy kullanıp, kullanamayacağınızı merak ediliyor?
Volkan YILMAZ: Silivri'de oy kullanacağız.
Sevginar SALİ: Belediye Başkanını ziyaret edecek misiniz?
Volkan YILMAZ: Ziyaret ederiz, Özcan beyle her zaman görüşüyoruz zaten. Temaslarımız devam ediyor. Siz de takdir edersiniz ki çok ciddi bir yoğunlukla gidiyor.

“GÖNLÜMÜZ, KAPIMIZ HERKESE HER ZAMAN AÇIK OLACAK”
Sevginar SALİ: Silivri halkına ne mesaj vermek istersiniz?
Volkan YILMAZ: Hiçbir ayrım, kısıtlama yapmadan herkese gönlümün açık olduğunu söylemek istiyorum. Seçim sloganlarımızdan biri de bu olacak; gönlümüz, kapımız herkese her zaman açık olacak ve Silivri kazanacak diyeceğiz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık, dersimize çalıştık, sırtımızı önce Allah'a sonra da Silivri halkına dayayıp emin adımlarla yolumuza yürüyeceğiz. Yine söylüyorum; ben iki elimi sonuna kadar açtım, ellerimi tutup bana güç verecek Silivrililerle kucaklaşmayı hasretle bekliyorum.

YORUM YAP