XXXXX

Chpde Değişim

Hüseyin Şahin’in ilçe başkanlığı ile birlikte CHP yönetiminde değişiklikler meydana geldi. Kadir Sarıbaşak yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederken, CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Figen Gürsöz de İl Kadın Kolları Yönetimi’ne gitti.
Şahin ve Sarıbakaş’tan boşalan yönetim kurulu üyeliklerine Ayhan Kurt ve Filiz Terzioğlu getirilirken, CHP Silivri’nin Yeni Kadın Kolları merakla bekleniyor.

ŞİMŞEK VE TUĞLU’NIN
MİLLETVEKİLİ ADAY
ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
Mümin Tuğlu ve Necmi Şimşek bugün 12.00’da ilçe merkezinde düzenleyecekleri ortak basın toplantısı ile milletvekili aday adaylıklarını açıklayacaklar. Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım’dan sonra CHP aday adaylarını dörtlemiş olacak.

İŞİN ASLI NE?!
Silivri Anadolu Hastanesi sahiplerinin aylardır duyurduğu yabancı ortaklık konusunda Hayati Arkaz hafta sonu düzenlediği basın toplantısı ile yerel basın temsilcileri aracılığıyla kamuoyunu bilgilendirdi. Yeni ortaklardan kimselerinin katılmadığı mütevazi toplantıda Arkaz güç kazandıklarını anlatırken, şirketlerinin yüzde 51’lik hisselerini devrettiklerini de açıklıyor. Yüzde 51’e dikkatinizi çekerim. Şirketin büyük ortağını değiştiren bir orandır. Anadolu Hastanesi’nin yeni ortaklık anlaşması Arkazlar için ne ifade ediyor açıklamasından okursunuz ama ticaret hayatında buna kontrolün el değiştirmesi, başkasının eline geçmesi anlamını taşır.
Kimse durduk yerde yatırımına birilerini ortak etmez, dolayısıyla karına da, sonuçta yapılan bir ticarettir her ne kadar alanı sağlık olsa da...

Devamı 07 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP