Sevginar Sali

Bir bu eksikti...

Bir kişinin saçmalaması size de aynı hakkı vermez. İfadeyi tekrarlamamak için konuya değinmemeyi düşündüm ama kadınlık gururum ağır bastı galiba… Mevzu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakan Sema Ramazanoğlu'nu eleştirirken kantarın topumuzu kaçırıp "Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış o da konuşmuyor" şeklinde ağzından dökülen yakışıksız sözler. Aklından geçtiğine inanmıyorum, öyle olsa biz işitmek durumunda kalmazdık. Bir ana muhalefet liderinin ağzından çıkacak sözler değil kesinlikle; gerçi hiç kimseye yakıştıramam bu tarz konuşmayı… CHP liderinin özür dilememek için direnmesi boşuna; çırpındıkça batmak olarak tarif edilebilir durumu. “Kadın/erkek ayrımı” gözetmediğinden girerek eleştiride nezaket sınırlarını zorlayan üslubunu savunma çabası ilginç ama faydasız.
Ramazanoğlu'nun saçmalaması ve görevinde izlediği politikalar ne kadar yanlış olursa olsun eleştiri belli bir seviyede kalmalı. Yoksa yapılan hataları büyütmekten başka bir işe yaramaz.
Tamam, hepimizin asabı bozuk… Gündemimiz de birbirinden kötü, bu yetmezmiş gibi iğrenç konular eksik olmuyor ama bunlar sorumluluklarımızı artıran ve daha çok dikkat etmemizi gerektiren sebepler.
Kılıçdaroğlu'na bu üslup ve ifadeler hiç yakışmamış.

ŞEHİDİMİZ İÇİNMEVLİT OKUTULACAK
Cuma günü evinin önündeki taziye çadırında şehidimiz Emre Sarıtaş için saat 15.30 itibariyle mevlit okutulacak. Silivri Belediyesi mevlit için lojistik destek sağlayacak. Şimdiden Allah kabul etsin.

TİYATRO SALONU27 NİSAN'DA AÇILIYOR
Silivri'nin ilk tiyatro salonu tamamlandı ve 27 Nisan'da resmi açılışı gerçekleştirilecek. Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu toplam 266 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tek kat üzerine yapılan salon 200 kişi kapasiteli. 70 metrekare sahnesi, profesyonel ses ve ışık sistemi mevcut. Isıtma ve soğutma sistemi, havalandırma vestiyer kısmı da var. Tiyatro Salonu ayrıca engellilerin erişimine uygun olarak inşa edildi. Hayırlı olsun…

GÜNÜN SÖZÜ
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler, kazanma ustası olanlar korkmazlar, akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler.
*Sun Tzu

YORUM YAP