Sevginar Sali

Başarı diliyorum...

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi 05.12.2015 Cumartesi/yarın saat 11.00-17.00 arasında ilçe binasında yapılacak. Elif Yılmazer’in çabası, çalışması ve sarf ettiği emek konusunda herhangi bir eleştiri duymadım, böyle bir şeye yol açacak durum gözlemlemedim bugüne kadar. Bir aday hakkında duyumlar var ama resmi bir açıklama olmadı henüz, belki de olmayacak da… CHP’li kadınlar ne düşünür bilemem ama bence Yılmazer ile yola devam edilmesi en hayırlısı, doğrusu. Sonsuz bir hoşgörü ve saygınlığını yitirmeden temsil ettiği görevi layığı ile yerine getiren Yılmazer’e kongrede başarı ve şans diliyorum.

TEŞEKKÜRLER DURSUN ÇİÇEK
Can Dündar’ı ziyaret etmek için Silivri’ye gelen CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Dursun Çiçek, Silivri olarak bizlerin pes ettiği bir konuyu tekrardan gündeme getirdi. Silivri’nin cezaevi ile anılmaması adına kurumun Kınalı Cezaevi olarak adlandırılma önerisini TBMM’ne önerge olarak sunma düşüncesini medya mensuplarıyla paylaştı. Silivri’yi kimi Silivrililerden ve ulusal siyasetçilerden daha hassas bir yaklaşımla değerlendirdiği için teşekkür ederiz. Hiçbir işe yaramayacak olması, yani bir şey değiştirmeyeceğini düşünsem de nezaketini, hassasiyetini belirtmek istedim. Kumpaslar ve yalan dolanla özgürlüğünü hapsettiği cezaevinin Silivri’ye zarar vermesini önlemek hususundaki düşüncesine memnun oldum.

GÜNÜN SÖZÜ
Olan her şey o an için gerekli ve yeterlidir. Geçmişte daha fazlası olmadığı için hayıflanmayı bırakmak gerek. Bu suçluluk ve kurbanlık psikolojisinden çıkmanın ilk adımıdır. O zaman için öyle olması gerekiyordu. Daha fazlasını bilseydin veya görseydin hiçbir işine yaramayacaktı ki görebilseydin görecektin zaten.
Şimdi için de aynı şey geçerli. Bir kişi/olay/durum hakkında şu anda görmen ve bilmen gerekenleri biliyorsun. Yüksek ihtimalle daha fazlasını şu an için idrak edemeyecek veya kaldıramayacaksın.
Her şey senin için ve sana göre yeterli olacak şekilde düzenlenir. Şimdiden tüm zamanlara doğru her şeyin kendi mükemmelliği içinde gerçekleştiğini fark et. Aslında daha fazlası ya da azı diye bir şey de yok. Niceliklerin dünyasında deneyimlerin niteliğidir önemli olan...
Seraye Mayda
***
Asla böyle tanımlayamazdım buna eminim ama tam da böyle hissettiğime yemin edebilirim : ) Her insan kuşkusuz çok özel, yaşadıkları eşsiz ama genel kuralları var hayatın. Yaşamımızın dengesi nasıl kurulur yoksa…
Güzelmiş : ) Hayırlı Cumalar… İyi hafta sonları olsun inşallah...

YORUM YAP