Sevginar Sali

AK Parti anketlere başladı

Yeni Şafak'ın haberine göre AK Parti, yerel seçimler ile ilgili çalışmaya başladı…
“AK Parti yerel seçim öncesinde yaptığı anketlerle belediyelerin performansını ölçüyor” denilen haberde Genel Merkez'in yanı sıra birçok belediye başkanı da seçmenin bakışını ölçmek için araştırma yaptığı ifade edildi. Vatandaşlara “Belediye başkanından memnun musunuz, 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Nedenini açıklar mısınız?” soruları yöneltiliyor. (Belediye başkanlarına vatandaşın yanıtları pek sağlıklı bir sonucu ortaya koymaz ama güç zehirlenmesi fazla değilse, çok ipucu sunar…)
Silivri'de AK Parti'nin belediye başkanı yok! Mevcudun performansından ziyade aday belirlenmesi için anket çalışması yapılması bekleniyor… Silivri'nin CHP'li belediye başkanı durumunu ölçek için seçimlere 3-4 sene varken bile kamuoyu yoklamalarını ihmal etmezken, son bir yılda bu hususta pek bir sessiz ve derinden ilerleme yaklaşımında…
Diğer yandan haberde deniyor ki; “AK Parti, yerel seçimlere dönük saha çalışmasını hızlandırdı. Saha araştırması başlatan genel merkez, bir yandan anket çalışmalarıyla yerel yönetimlerin performansını bir yandan da beklentileri tespit ediyor.
Yerel seçimler için saha araştırması başlatan AK Parti, bir yandan yaptığı anket çalışmalarıyla yerel yönetimlerin performansını vatandaşa sorarken; bir yandan da halkın belediyelerden beklentilerini tespit ediyor.
‘Gönül belediyeciliği' kapsamında, vatandaşların başkanlara her zaman ulaşıp ulaşamadığına, onların sorunlarını dinleyecek mesafede olmasına, başkanların yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşlar hakkında bilgi sahibi olmasına, sık sık esnafla bir araya gelip gelmediğine ve zamanın büyük bir çoğunluğunu halkla iç içe geçirip geçirmediğine dikkat ediliyor.”
-AK Parti'nin mevcut belediye başkanlarının durumunda neye dikkat edildiğine bakarak, yeni seçilecekler hususunda da pek çok done bulabilirsiniz…
Neyse araya bayram girdi iyice bir dinlenin de; sonra yorulacaksınız bizi de yoracaksınız : ) görünen bu…

GELECEĞİN SUÇLULARINI YETİŞTİRMEK İÇİN BUNLARI YAPIN!
- Daha küçükken çocuğa istediği her şeyi vermeye başlayın! Bu şekilde o, herkesin onun geçimini sağlamak zorunda olduğuna inanacaktır!
- Kötü sözler söylediği zaman gülün! Böylece o kendisinin akıllı olduğuna inanacaktır!
- Ona düşünmeyi ve beynini kullanmayı hiç öğretmeyin! 21 yaşına gelince kendi kararlarını, kendisi versin diye bekleyin!
- Yerde bıraktığı her şeyi kaldırın; kitaplarını, ayakkabılarını, kıyafetlerini, onun için her şeyi siz yapın ki; o bütün sorumluluklarını başkalarına yüklemeye alışsın!
- Komşulara, öğretmenlere, polislere karşı daima onun tarafını tutun ki, onların hepsine karşı peşin hükümleri oluşsun!
- Onun gözünün önünde sık sık kavga edin ki; bu sayede aile bir gün parçalanırsa çok fazla üzülmesin.
- Ona istediği kadar harçlık verin ki; hiçbir zaman kendi parasını kazanmanın ne olduğunu öğrenmesin!
- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularını yerine getirin ki; istediklerine ulaşmak için çalışmak gerektiğini öğrenmesin!
- Bütün bunları ve benzerlerini yaparak yetiştirdiğiniz çocuğunuz bir gün suç islerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazırladığınız için kendinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin!!!
İyi hafta sonları...

YORUM YAP