Sevginar Sali

Yönetim bugün onaya sunuluyor


AK Parti’nin yeni ilçe yönetimi bugün İl Başkanlığı’na sunulacak. Tahmin edersiniz ki var olan teşkilat dinamitleri ve eski yönetimden gelen isimler ağırlıkta olur. Kimse seçimlere 4 ay kala macera aramaz.
Sürpriz birkaç kişiye (sanayici) tekliflerin gittiği; kabul edip etmediklerini artık yönetim onaylandıktan sonra anlayacağız.
Yarın artık herkes AK Parti’nin hangi yönetim kadrosuyla 2014 yerel seçimlerine gireceğini öğrenmiş olur. Dilek Demiral’ın ilçe başkanlığından sonra bu önemli süreç de netlik kazanır.

KARAKAŞ’IN METRO MÜJDESİ DAYANAĞI NE?
AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Karakaş’ın, İBB Başkanı Kadir Topbaş üzerinden verdiği "2014’te metro Silivri’ye geliyor” müjdesi ile birlikte "2014’te tercih senin Silivri’m” mesajı bazılarının yakın takibine girmiş. Soruyorlar; "Karakaş bu metro müjdesini neye istinaden verdi? Bütçe konuşmasında Topbaş Sultanbeyli ile Sancaktepe arasında 6 km metro müjdesi veriyor. Bahçeşehir’e raylı sistem müjdesinden de söz ediyor… Topbaş, Silivri ile ilgili tek kelam etmeden Karakaş bu müjdeyi neye dayanarak duyurdu?
Cevap verirse onu da yazacağım; Silivri’m yanlış tercihlere sürüklenmesin : )

GENÇLERİN HEYECANI BİTMİYOR
Genç oldukları dışında aday gösterilmeyecekleri ile ilgili iddialarına sahipleri fazla bir dayanak bulamıyor.
Ama onların azmini ne tecrübeli büyükleriyle girdikleri yarışı kaybedeceklerine ilişkin öngörüler ne de başka olumsuzluklar zedelemiyor.
Bakın ne kadar güzel iş başında görevlerini yapıp, partilerine üye kazandırmak için çalışıyorlar… "Ben kazanmasam da kazandırırım” demek her yiğidin harcı değil hele ki siyasetçiden beklenen şey hiç değil.

Nice yıllara

Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü ve Eğitim Sen Silivri Temsilcisi Caner Erdoğan, bugün doğum gününü kutluyor. Kendisini tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür diliyoruz.

Doğum gününüz kutlu olsun
Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Merkezi memurlarından Yasemin Gül de bugün doğum gününü kutlayanlar arasında. Doğum gününü kutluyor, ailesi ve sevenleriyle birlikte daha nice nice iyilik, güzellik ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz.

YORUM YAP