Sevginar Sali

Yangın vaaaar!

 
 

İBB Başkanı ve AK Parti'nin 2014 adayı Kadir Topbaş dün Mimar Sinan'da 9 itfaiye istasyonunun toplu açılışını gerçekleştirdi. Törene AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Başkan Aday Adaylarından Metin Karakaş'ı yansıtan bu kareyi görünce; Silivri'de yangın vaaar diye bağırasım geldi…

TERAZİ
Bu resmi AK Parti'nin genç Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Maşalacı, "Alipaşa Mahallemizin Futbol Takımına elimizden gelen imkanlarla, Amatör spora destek olmak adına Sahip Çıkıyoruz. Silivri Benim Evim Silivrililer Ailem…” yazısıyla paylaşmış.
"Silivri bizim evimiz” sloganını daha önce AK Parti'nin bir diğer aday adayı Hüseyin Turan'dan biliyoruz.
Maşalacı'ya sordum "Hayırdır ne iş?”
Yanıt: "Trafik lambasına uymazdım ben renkleri, sloganları kişiselleştirseydim. Kırmızı, yeşil, sarı rüzgarın benden alacağı bir tutam toz o da kilomdan gitsin inşallah!”
Pazartesi günü AK Nokta'da yapılan üye çalışmasından Hüsnü Yaşar Yalman'ın paylaştığı foto da dikkatimi çekti…
Hüseyin Turan ile Metin Karakaş'ı tartan terazide durumu gözden geçirmekte yarar var özellikle bazıları için bu zorunlu…
Özcan Işıklar bile takdir ettiğini gizlemezken AK Parti'nin genç başkan aday adaylarını kendi saflarında kıymetleri bilinir inşallah.
Yaşar Yalman'ın ağır başlılığı bir yana Maşalacı'nın espiriyle donattığı zekası şartları zorlamaktan vazgeçmiyor.

BAŞSAĞLIĞI
Silivri Kaymakamı Salih Keser'in eşi Hürriyet Keser dün annesini toprağa verdi. Merhum Hürmet Hanım'a Allah'tan Rahmet, Keser Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

YORUM YAP