Sevginar Sali

Türkiye olmazsa, Silivri de olur!

Tülay Kaynarca, Mustafa Zorlu, Hüseyin Turan, Metin Karakaş, Yetgin Çavdar, Bulut Banazılı, Merve Sarı ve Saffet Sert'in ardından Silivri'den Feyzanur Arslantaş ve Fethi Furkan Elbir de AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için başvurdu.
Genel seçimlerinde milletvekili aday adayı patlamasına bakıyorum da yerel seçimlerinde yaşanacakları düşünüyorum… Türkiye'yi yönetmek konusunda kendisine bu kadar güvenen ismi çıkartan AK Parti, Silivri'yi yönetme iddiasını kim bilir kaç kişiyle ortaya koyacak!
Diğer partiler ile arasını öyle bir açtı ki AK Parti, Silivri'de milletvekili aday adaylığı konusunda gözüm korktu…
Yunanlı dostumuz Stelios Hatsoukis'in söylediği gibi siyasilerin hayal kurması güzel ama o kurdukları hayalleri gerçekleştirmeleri için bir de cesaret lazım. Kimi hayaller az, bazıları epey cesur davranmayı gerektiriyor… Ticarette de risk ne kadar büyükse kazanç o kadar yüksek olmayı vaat eder derler : ) Gerçi bu hususta beni ve yazdıklarımı örnek almazsanız gücenmem : )
Uzun lafın kısası; Türkiye'yi yönetme hususunda niyet ortaya koyan üstte saydığım tüm isimler Silivri ölçeğinde de seve seve vazife alabileceklerini gerekli mercilere iletmiş oluyorlar… Hislerine tercüman olayım dedim...

HAYIRLI OLSUN
Ömer Ercan, Pazartesi günü yapılan genel kurulda ikinci dönem için güven tazeledi. Muharrem Eren'in konuşulan adaylığı gerçekleşmedi. Ercan'ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Eren'e gelince, Fener muhtarlığın ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsa, daha önce yaptığı bir görev yerine farklı bir mecrada da hizmet aşkını sürdürebilir. Pek çok kimseden daha etkili, bilgili ve tecrübeli… Hani diyorum şöyle güzel bir meclis üyeliği hiç fena olmaz : )

GÜZEL SİYASET
Kandil sabahı Pazartesi halk pazarında tezgâhlarını kuran esnaflara çorba ikramı eşliğinde hayırlı işler dileyen MHP'yi, İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ı tebrik ediyorum. İncelikler değerli bir davranışa bin kat daha fazla kıymet katar… Yüreğinize, emeğinize sağlık MHP…

GÜNÜN SÖZÜ
“Kimse başkalarıyla savaşarak büyük olmaz!”
*Yoda

YORUM YAP