Ali’lerin Silivri’ye maç hediyesi

Ali’lerin Silivri’ye maç hediyesi

3.05.2018 09:58:21

İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Genel Kaptanı Ali Tonta'nın talebini uygun gördü ve bir BAL baraj maçını Silivri Stadı'nda oynatma kararı aldı.

Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Genel Kaptanı Ali Tonta yarın oynanacak olan BAL baraj maçlarından birinin Silivri'ye verilmesi konusunda verdiği çaba boşa çıkmadı ve bir maç ilçeye verildi. İlçesindeki futbolseverlerin iyi bir maç izlemesi için elinden geleni yapan Başkan Ali Tonta'nın çabası boş çıkmadı ve 04 Mayıs 2018 Cuma günü Silivri Stadı'nda saat 15.00 Sultangazi - Büyükçekmece Bld. Bal Baraj müsabakası için onay aldı. Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Genel Kaptanı Ali Tonta'nın federasyonda yapılan toplantıda bu konuyu dile getirmesi sonuca ulaştı ve grupta en önemli maçlardan biri olan Sultangazi ve Büyükçekmece Belediyespor maçını Silivri Stadı'nda oynatacak.

GÜZEL VE ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLACAK

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Başkan Ali Tonta; “İlçemizde hatırı sayılı bir futbolsever mevcuttur. Bende bu konuyu TFF İstanbul İl Başkanımız Sayın Ali Tanrıyaşükür'e ve İASKF Başkanımız Sayın Ali Düşmez'e ilettim. Silivri Stadı'nın bu ve bunun gibi müsabakalar için uygun bir stat olduğunu kendilerine bildirmenin ardından kendileri de konunun gereğinin yapılacağını bana bildirdiler. Geldiğimiz noktada ilçemize bir final ve eleme maçı kazandırdık. İlçemizdeki futbolseverler gelsinler bu güzel maçı takip etsinler. Biz futbolseverlerin bir ricasını yerine getiren Ali Düşmez ve Ali Tanrıyaşükür başkanlarıma teşekkür ederim. Güzel ve çekişmeli ve heyecan dozu yüksek bir maç olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP