XXXXX

Silivrim Fmde Söz Yorumun İlk Konuğu Değirmenci

91.1 frekansı ve internet üzerinden www. Silivrimfm.tr adresinden yayın yapan Silivrim FM’de haftanın iki günü Salı ve Perşembeleri Kamil Bilici ile Söz-Yorum programının startını veriyoruz. Salı günü saat 13.00’da ilk konuğumuz CHP Milletvekili Aday Adayı Selami Değirmenci olacak ve geçmişten geleceğe siyasi hayatını değerlendireceğiz.
Perşembe günkü konumuz da ilk belirlemelere göre CHP’nin bir diğer milletvekili aday adayı Abdullah Yıldırım olacak.  Aman kimse üzülmesin CHP’nin milletvekili aday adaylarıyla sürüp gitmeyecek program. Tüm siyasi partiler ve sesini duyurmak isteyen, söyleyecek sözü olanlara mikrofonumuz açık olacak.
Haftada iki gün alacağımız konuklar ile Silivri siyaseti ve sosyal hayatın nabzını tutmayı sürdüreceğiz.
Yıllar önce Silivri’de medyaya radyo ve televizyonla büyük ölçüde giriş yaptığımı hatırlayanlar vardır. Uzun aradan sonra Kamil kardeşimin de ısrarıyla eski alanımıza kısmi bir dönüş gerçekleştirmeye niyet ettik. Tabi asıl işimiz belli. Siyasetçi ve kamu yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile meslek odalarının, vatandaşın sessini bu mecradan da duyurmasına vesile olmaya çalışacağız. Hatamız, yanlışımız olursa özür dileyerek başlamak istiyorum.  Gözünüz Hürhaber’de, kulağınız da Silivrim FM’de olsun! İnşallah anlımızın akıyla niyet ettiğimiz bu işin altından da kalkmayı başarırız. Desteğiniz ve hoşgörünüz için peşinen teşekkürler.

AK PARTİ’NİN BAKAN ÇIKARMASI
Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı hafta sonu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’yu misafir etti. Ak Parti’nin Silivri’de arka arkaya gerçekleştirdiği Bakan ağırlamalarını siyasi bir hareketlilik, seçim yatırımı olarak düşündük pek çoğumuz. Ama bu algıyı şova dönüştürmek yerine ilçe teşkilatı gösterişten uzak bir yaklaşım sergileyerek kısmen bertaraf etti. Bunun da hakkını vermek gerek. Cumartesi günkü toplantıda bir tane parti bayrağı yoktu örneğin salonda, yönetim kurulu üyelerinin misafirleri kapıda kocaman parti rozetleriyle karşılaması her ne kadar gözümden kaçmasa da. Aziz Babuşçu birkaç gün önce katıldığı Beylikdüzü’de metrobüs temel atma töreninde Silivri Belediyesi ile CHP’ye ağır ithamlar yöneltirken, cumartesi günü sözcüklerini çok dikkat ve özenle seçmekteydi.
İlçe bürokratlarımızın evsahibi nezaketine uygun olarak bakanlarla siyasi programın dışında hoş geldiniz demek için buluşması belirtilmesi gereken bir diğer örnek tutum.

Devamı 21 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP